Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στη Λίβερπουλ λόγω της απώλειας του παιδιού του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στη Λίβερπουλ λόγω της απώλειας του παιδιού του

Δύσκολες ώρες για τον Πορτογάλο σούπερσταρ μετά την απώλεια ενός εκ των δύο διδύμων που κυοφορούσε η σύντροφος του.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μαζί με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ θρηνούν την απώλεια ενός εκ των διδύμων που κυοφορούσε η 28χρονη.

Ο 37χρονος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η γυναίκα του εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και περιέγραψαν το αγοράκι τους που έφυγε από τη ζωή ως «άγγελο». Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη νεογέννητη κόρη τους, η οποία «μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε» παρά τη «βαθύτατη θλίψη».

Ο CR7, όπως γνωστοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ εξαιτίας των όσων περνά τις τελευταίες ώρες.

«Η οικογένεια είναι το παν και ο Κριστιάνο θα στηρίξει τους αγαπημένους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα είναι παρών στο ματς με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ας σεβαστούμε όλοι την επιθυμία της οικογένειάς του για ιδιωτικότητα», ανέφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, οι φίλοι της Λίβερπουλ -που τρέφουν μεγάλη έχθρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - αναμένεται να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αποψινού ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ