Γιακουμάτος: 100 δόσεις θέλει, δεν θέλει η τρόικα

Γιακουμάτος: 100 δόσεις θέλει, δεν θέλει η τρόικα
Η κυβέρνηση θα σηκώσει το ανάστημα και θα επιβάλει τις 100 δόσεις για τη σωτηρία και των επιχειρήσεων και των ανθρώπων και να μπορέσει να υπάρξει καλύτερη ανάπτυξη», είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος

μιλώντας στονRealfm για τα θέματα που αφορούν το υπουργείο, τις δόσεις, τις κατασχέσεις, τα κόκκινα δάνεια.

«Αφού μας δανείζουν, ρωτάμε. Απαντούν -δεν απαντούν, εμείς θα το κάνουμε. Η ελληνική κυβέρνηση θα σηκώσει το ανάστημα και θα επιβάλει τις 100 δώσεις για τη σωτηρία και των επιχειρήσεων και των ανθρώπων και να μπορέσει να υπάρξει καλύτερη ανάπτυξη», σχολίασε αρχικά ο κ. Γιακουμάτος και συνέχισε:

«Για μένα είναι εκ των ων ουκ άνευ να γίνουν αυτές οι δώσεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να το καταλάβει η τρόικα, ότι η κυβέρνηση πρέπει να σώσει αυτόν τον τόπο. Και θα το κάνει».

«Υπάρχει νόμος, μέχρι 31/12/2014 δεν γίνονται κατασχέσεις. Αυτό όμως δεν πρέπει να ευνοήσει μπαταχτσήδες οι οποίοι αποφεύγουν συστηματικά να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Θα προστατέψουμε τον φτωχό. Αυτό πάει παράλληλα με τα «κόκκινα» δάνεια. Εδώ πρέπει να δούμε το θέμα, όχι κάθετα, αλλά παράλληλα», είπε.