ΑΣΕΠ: Παρατείνεται η προθεσμία για δύο προκηρύξεις

 ΑΣΕΠ: Παρατείνεται η προθεσμία για δύο προκηρύξεις


Έως 5 Απριλίου στις 16:00 το απόγευμα η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Γ/2022, για την πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΑΑΔΕ

 

Παράταση προθεσμιών στις προκηρύξεις 1Γ/2022 και 12Κ/2021 ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Παρατείνεται μέχρι Τρίτη 5 Απριλίου στις 16:00 το απόγευμα η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Γ/2022, για την πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Για την προκήρυξη 12Κ/2021, η παράταση αφορά στην προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β' στάδιο) των υποψηφίων. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η Πέμπτη 7 Απριλίου (μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι).

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο ΝΠΔΔ (υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ