Αδ. Γεωργιάδης: Οι απολυμένοι της «Pitsos» στο νέο εργοστάσιο της «Πυραμίς»

Αδ. Γεωργιάδης: Οι απολυμένοι της «Pitsos» στο νέο εργοστάσιο της «Πυραμίς»

Επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BSH στου Ρέντη


Με τη συμφωνία που πετύχαμε με την «Πυραμίδα» και την BSH, θα έχουν σύντομα δουλειά, πάλι, οι απολυμένοι εργαζόμενοι από την «Pitsos», σε ένα νέο εργοστάσιο στη γραμμή παραγωγής της «Πυραμίδος».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του, σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BSH στου Ρέντη όπου έδρευε το εργοστάσιο της «Pitsos» και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Τον υπουργό συνόδευαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και ο βουλευτής Β' Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Τον παραγωγικό εξοπλισμό και τα εργαστήρια έρευνας, ανάπτυξης και διαχείρισης ποιότητας του εργοστασίου της «Pitsos» στου Ρέντη, έχει συμφωνήσει με την BSH να εξαγοράσει η «Πυραμίς» Μεταλλουργία προσλαμβάνοντας απολυμένους εργαζόμενους του εργοστασίου.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε αρχικά με τον Managing Director και CEO της ΒSH, Ιωάννη Γρατσώνη και τον Managing Director και CFO της εταιρείας, Γιώργο Φενδάκη.

Ακολούθησε, παρουσία και του δημάρχου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, η συνάντησή του με τους απολυμένους εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον υπουργό τις ευχαριστίες τους «για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του στο να διασωθούν οι θέσεις εργασίες τους και εκ μέρους του σωματείου της BSH, ο πρόεδρός του, Χρήστος Αθανασιάδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την οποία, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, θα έχει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ