Xiaomi: Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα κινητά της σειράς 12Τ

Xiaomi: Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα νέα κινητά της σειράς 12Τ

Οι νέες ναυαρχίδες της σειράς Xiaomi 12T διαθέτουν pro-grade κάμερες που προσφέρουν στους χρήστες μια εξαιρετική εμπειρία φωτογραφίας μέσω smartphone.

Tη νέα σειρά Xiaomi 12T, που είναι οι νέα ναυαρχίδα της εταιρείας παρουσίασε στις διεθνείς αγορές η Xiaomi. Οι νέες συσκευές, όπως επισημάνθηκε, είναι εξοπλισμένες με μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών ενώ διαθέτουν το νέο σύστημα απεικόνισης της Xiaomi για εκείνους που αναζητούν ενισχυμένη απόδοση και δημιουργικούς τρόπους παραγωγής περιεχομένου.

Flagship συστήματα απεικόνισης που προσφέρουν εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες

Οι νέες ναυαρχίδες της σειράς Xiaomi 12T διαθέτουν pro-grade κάμερες που προσφέρουν στους χρήστες μια εξαιρετική εμπειρία φωτογραφίας μέσω smartphone. Διαθέτοντας ένα προηγμένο σύστημα απεικόνισης 200MP, το οποίο συνοδεύεται από πρωτοποριακό hardware, καθώς και από τους προηγμένους αλγόριθμους AI της Xiaomi, το Xiaomi 12T Pro προσφέρει εκπληκτικές εικόνες με υψηλή ευκρίνεια, δυνατή νυχτερινή φωτογράφιση και γρήγορη εστίαση. Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε συνδυασμό με μια ποικιλία άλλων βελτιώσεων, επιτρέπουν τη λήψη λεπτομερειών στις φωτογραφίες, χωρίς απώλεια εστίασης, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα με 2x zoom, που μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του μεγάλου μεγέθους του αισθητήρα στις 1/1.22", για να τραβήξει ιδανικά πορτραίτα. Με τα Xiaomi ProCut και Ultra burst, το Xiaomi 12T Pro σας βοηθά να κόψετε και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που μοιάζει επαγγελματικό με έξυπνο τρόπο. Το Xiaomi 12T Pro παρέχει επίσης και τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε 8Κ, ξεκλειδώνοντας έτσι τη σκηνοθετική δημιουργικότητα του χρήστη.

Το Xiaomi 12T διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας, με βασική κάμερα 108MP pro-grade, μια κάμερα 8MP ultra-wide, και μια 2MP κάμερα macro. Οι ισχυρές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού προσφέρουν καθαρές και φωτεινές εικόνες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Μέγιστη απόδοση για την απόλυτη εμπειρία

Το Xiaomi 12T Pro “ φορά” τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 με πρωτοποριακή διαδικασία κατασκευής 4nm TSMC, η οποία ενισχύει σημαντικά τις επιδόσεις των CPU και GPU κατά 16.7% και 11% αντίστοιχα, συγκριτικά με τον Snapdragon 8 Gen 1, και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 33% και 30%.1 αντίστοιχα. Εξοπλισμένο με σύστημα απαγωγής θερμότητας που αποτελείται από έναν 65% μεγαλύτερο θάλαμο ατμού και με 125% υψηλότερη κάλυψη θερμικού υλικού από το Xiaomi 11T Pro, το Xiaomi 12T Pro παρέχει επίσης ομαλή εμπειρία χρήστη και εξαιρετική απόδοση ισχύος χωρίς να ανησυχείτε για υπερθέρμανση.

Το Xiaomi 12T διαθέτει το κορυφαίο τσιπ της MediaTek - το MediaTek Dimensity 8100-Ultra που είναι φτιαγμένο με διαδικασία κατασκευής 5nm TSMC. Το τσιπ είναι πλήρως αναβαθμισμένο με ολοκαίνουργιο GPU, βελτιωμένες επιδόσεις και απόδοση ισχύος μέχρι και 30% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, καθώς και υψηλότερες ταχύτητες clock, cache και storage που οδηγούν σε μια ταχύτερη εμπειρία χρήστη. Είτε τραβάτε απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο, παρακολουθείτε ταινίες ή χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Xiaomi 12T προσφέρει κορυφαία απόδοση σε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές.

Τεράστια μπαταρία

Η Σειρά Xiaomi 12T προσφέρει απίστευτη διάρκεια ζωής μπαταρίας ακόμα και μεταξύ των ναυαρχίδων της Xiaomi, καθώς και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν μια μεγάλη μπαταρία μεγέθου 5,000mAh και υποστηρίζουν 120W HyperCharge. Αμφότερα μπορούν να φορτίσουν στο 100%, σε μόλις 19 λεπτά, και να λειτουργήσουν για 13.5 συνεχόμενες ώρες με ανοιχτή την οθόνη. Επίσης με το Xiaomi AdaptiveCharge, οι συσκευές μαθαίνουν τις καθημερινές ρουτίνες φόρτισης των χρηστών για να βελτιστοποιήσουν τη μακροπρόθεσμη υγεία της μπαταρίας. Με την υποστήριξη της μπαταρίας μεγάλης διάρκειας και της σούπερ φόρτισης της Xiaomi, οι χρήστες μπορούν, χωρίς άγχος, να πάνε οπουδήποτε, να κάνουν οτιδήποτε και να μην χάσουν στιγμή.


Η οθόνη

Η εκπληκτική εμπειρία προβολής είναι δεδομένη χάρη στις οθόνες 6.67" CrystalRes AMOLED της σειράς Xiaomi 12T. Με ανάλυση 1220p και περισσότερα από 68 δισεκατομμύρια χρώματα και τα δύο μοντέλα είναι τέλεια σχεδιασμένα για να εξισορροπούν τη σαφήνεια, τις πολύχρωμες λεπτομέρειες και την απόδοση ισχύος. Η οθόνη διαθέτει επίσης έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το AdaptiveSync, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Στο μεταξύ για τους χρήστες που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο τους για μεγάλα διαστήματα, η λειτουργία Adaptive Reading μειώνει την ένταση του μπλε φωτός για μεγαλύτερη άνεση.

H σειρά Xiaomi 12T ξεχωρίζει χάρη στο premium σχεδιασμό της. Η κυρτή frosted “ πλάτη” εξασφαλίζει μειωμένα δακτυλικά αποτυπώματα στο πίσω πλαίσιο, καθώς και με συμπαγή αίσθηση στο χέρι. Από μπροστά έως πίσω, από πάνω έως κάτω, πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία ναυαρχίδας.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ