ΒΕΠ: Διεύρυνση ΚΑΔ επιχειρήσεων για ένταξη στη ρύθμιση 36-72 δόσεων πληττόμενων του ΕΦΚΑ

 ΒΕΠ: Διεύρυνση ΚΑΔ επιχειρήσεων για ένταξη στη ρύθμιση 36-72 δόσεων πληττόμενων του ΕΦΚΑ

 

Ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων εξαιρείται των μέτρων και συγκεκριμένα από τη ρύθμιση οφειλών 36-72 δόσεων, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους επιχειρηματίες εν μέσω πανδημίας για την τακτοποίηση των οφειλών του

 

Να συμπεριληφθούν στην Υπουργική Απόφαση όλοι οι ΚΑΔ, που είχαν χαρακτηρισθεί πληττόμενοι στη διάρκεια της πανδημίας, με στόχο την στήριξη της επιχειρηματικότητας, ζήτησε με επιστολή του προς τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, κ.κ. Κ. Χατζηδάκη και Χρ. Σταϊκούρα, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας.

"Δυστυχώς ο νέος χρόνος μας βρίσκει αντιμέτωπους με την κρίση της πανδημίας η οποία είναι ακόμα εδώ και πλήττει την χώρα μας με πρωτοφανή αριθμό κρουσμάτων με σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία.

Τα νέα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης δίνουν ανάσα στον επιχειρηματικό κόσμο. Παρόλα αυτά ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων εξαιρείται των μέτρων και συγκεκριμένα από τη ρύθμιση οφειλών 36-72 δόσεων, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους επιχειρηματίες εν μέσω πανδημίας για την τακτοποίηση των οφειλών του.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε την επέκταση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι ΚΑΔ που είχαν χαρακτηρισθεί πληττόμενοι στη διάρκεια της πανδημίας με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Πιστεύοντας στην θετική ανταπόκρισή σας και στην ετοιμότητά σας, σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε ενέργεια στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ