Η Premier Capital ανοίγει νέο εστιατόριο McDonald’s στη Μεταμόρφωση

Η Premier Capital ανοίγει νέο εστιατόριο McDonald’s στη Μεταμόρφωση

Πρόκειται για το 26ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Hellas στην Ελλάδα.

Η Premier Capital Hellas συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο McDonald’s στην Ελλάδα, με το νέο εστιατόριο στη Μεταμόρφωση, το οποίο άνοιξε στις 9 Ιουλίου 2021, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 2Α & 2Β.

Πρόκειται για το 26ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Hellas στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 50 εργαζόμενοι.

Η Premier Capital, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, παραμένει πιστή στο μακροπρόθεσμο όραμά της και συνεχίζει την επενδυτική στρατηγική της στην ελληνική αγορά.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s Μεταμόρφωση ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’, φέρνοντας μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη.

Το εστιατόριο διαθέτει υπηρεσία Drive Thru 24ωρης λειτουργίας, χώρο στάθμευσης, υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και τέσσερα διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Το McDonald’s Μεταμόρφωση ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Hellas που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, «Ανοίγουμε το 26ο εστιατόριό μας στην Ελλάδα με μεγάλη αισιοδοξία και πίστη στην αγορά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να επεκτείνουμε το δίκτυό μας στη χώρα, να φέρουμε το brand πιο κοντά σε περισσότερους επισκέπτες και να αναβαθμίσουμε την υπέροχη εμπειρία McDonalds με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, την αξία και την ευκολία μέσω των McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας, περιλαμβανομένου του McDonalds app».

Ο Victor Tedesco, CEO της Premier Capital plc, Developmental Licencee της McDonald’s για την Ελλάδα, προσθέτει «Η ομάδα μας στην Ελλάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη διάρκεια των δύσκολων αυτών μηνών και κατάφερε να παραμείνει η McDonalds κοντά στις κοινότητες και να συνεχίζει να εξυπηρετεί με πάθος, περηφάνια και κυρίως ασφάλεια. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους ανθρώπους μας που διατήρησαν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και το ενδιαφέρον για τους πελάτες μας και που ενσαρκώνουν τις αξίες αυτού του μεγάλου brand μέσα από την αφοσίωση και την ηγετική ικανότητά τους. Χάρη σε αυτούς, η επιχείρησή μας είναι δυνατή και σε θέση να αγκαλιάσει ένα λαμπρό μέλλον στην Ελλάδα».

Από το 2011 που η Premier Capital ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 27,5 εκατομμύρια ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ