Δωρεάν τεστ για κορωνοϊό αύριο στην Αίγινα

Δωρεάν τεστ για κορωνοϊό αύριο στην Αίγινα

Από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

 

Δειγματοληπτικό έλεγχο με Rapid και PCR Test θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη 11/5/21, στην Αίγινα τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας του Δήμου.

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 03:00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, με στόχο τη διερεύνηση πιθανών περιστατικών και τον περιορισμό εξάπλωσης της λοίμωξης Covid-19.

Με αφορμή τη δράση ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στην αποτελεσματικότερη πρόληψη, την προστασία των πολιτών και την προετοιμασία για την τουριστική περίοδο. «Η προληπτική διαδικασία, η άμεση εξέταση των κατοίκων του νησιού και η δυνατότητα προετοιμασίας για την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αποτελεί βασικό στόχο της Περιφέρειας Αττικής. Η συνεργασία μας με τον δήμαρχο Αίγινας Γ. Ζορμπά και με τον ιατρό και μέλος της Επιτροπή Υγείας του Δήμου Α. Πολυδώρου, συμβάλει καθοριστικά προς αυτή την κατεύθυνση"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ