#GrowYourBusiness - The Digital Sessions: Ψηφιακή κατάρτιση για όλους

#GrowYourBusiness - The Digital Sessions: Ψηφιακή κατάρτιση για όλους

Πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες αναζητούν τρόπους για να χρησιμοποιήσουν αποδοτικά τα ψηφιακά εργαλεία, ωστόσο πολλές φορές αντιμετωπίζουν δυσκολίες είτε επειδή δεν έχουν την εμπειρία είτε επειδή δεν έχουν τις απαιτούμενες ψηφιακές δεξιότητες.

Στην περίοδο της πανδημίας είδαμε πάρα πολλές φορές στην καθημερινότητά μας πως η ψηφιακή τεχνολογία μπορούσε να λειτουργήσει ως σωσίβιο, διατηρώντας μας σε επαφή με τους συναδέλφους μας και βοηθώντας μας να παραμείνουμε παραγωγικοί. Τώρα, που όπως όλα δείχνουν ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητά μας με περισσότερα στοιχεία κανονικότητας είναι η στιγμή να εκμεταλλευτούμε αυτή την εμπειρία και να κάνουμε πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής μας όσο μεγάλη η μικρή και αν είναι.

Ωστόσο, για πολλούς αυτή η διαδικασία μοιάζει με βουνό, αφού δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν, ποιον να ακούσουν και ποιον να εμπιστευθούν. Η COSMOTE με το νέο κύκλο #GrowYourBusiness - The Digital Sessions έρχεται να καλύψει αυτή ακριβώς την ανάγκη και να δώσει στην επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία την απαραίτητη καθοδήγηση για να αναπτυχθούν με σύμμαχο την τεχνολογία.

Το 1ο online σεμινάριο του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions με θέμα την Ψηφιακή Παρουσία των Επιχειρήσεων είναι διαθέσιμο για όλους στο YouTube κανάλι της COSMOTE δωρεάν. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοί τους και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία και τις τακτικές εκείνες που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία. Οι επιχειρήσεις παίρνουν χρήσιμες συμβουλές για την αποδοτικότερη λειτουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος και ενημερώνονται για το πώς θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αποδοτικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού παρακολουθήσουν το online σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις και να θέσουν τις απορίες τους στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, ώστε να απαντηθούν στο Live session «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», από ειδικούς στην ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων.

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ