Εβδομήντα καταστήματα Καυκάς σε Ελλάδα και Κύπρο

Εβδομήντα καταστήματα Καυκάς σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Οκτώβριος βρήκε την Καυκάς με 2 νέα σημεία πώλησης, ένα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή και ένα στον Βύρωνα Αττικής.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας προστίθεται και η επέκταση και ανακαίνιση του καταστήματος της Γλυφάδας το οποίο διαμορφώθηκε εκ νέου, προκειμένου να εξυπηρετεί και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες σε φωτισμό και ηλεκτρολογικό υλικό.

Τα καινούρια καταστήματα της Καυκάς εξυπηρετούν και καλύπτουν άμεσα τις ανάγκες, κάθε είδους, όλων των επαγγελματιών και πελατών λιανικής σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, φωτισμό, είδη τεχνολογίας κτιρίων και λύσεις διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, σε Κομοτηνή, Βύρωνα και Γλυφάδα είναι έτοιμο να προσφέρει τεχνικές συμβουλές και μέσα από μια γκάμα πιστοποιημένων και επώνυμων προϊοντικών επιλογών να καθοδηγήσει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες στην εύρεση της βέλτιστης λύσης. Ό

λοι, οι πελάτες της εταιρείας, στα πλαίσια της βέλτιστης, ταχύτερης και πλέον ασφαλέστερης εξυπηρέτησης τους μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους και ηλεκτρονικά μέσω της νέας υπηρεσίας Click & Collect στο www.kafkas.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ