Φωτοβολταϊκά "με το κλειδί στο χέρι" προτείνει η Protergia στους πελάτες της

Φωτοβολταϊκά "με το κλειδί στο χέρι" προτείνει η Protergia στους πελάτες της

Τη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων εξοικονομώντας χρήματα από τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ρεύματος, παρέχει η Protergia, ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS.

Προσφέρει μία ακόμα «πράσινη» υπηρεσία στους πελάτες της: ένα «προσωπικό» φωτοβολταϊκό σύστημα, με το κλειδί στο χέρι! Πρόκειται για την υπηρεσία ενεργειακoύ συμψηφισμού - Net Metering, που μπορεί να μεταμορφώσει σπίτια και καταστήματα σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια και τους ενοίκους τους σε παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας! Μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πανέλων στο ακίνητο, πραγματοποιείται συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεται από το σύστημα, με την ενέργεια που καταναλώνεται από την εγκατάσταση.

Τι κερδίζουμε;

  • Εξοικονόμηση στο λογαριασμό του ρεύματος
  • Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εγκατάστασης
  • Μετατροπή της εγκατάστασης σε «πράσινη»
  • Άμεσο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του φωτοβολταϊκού συστήματος

Μέσω της υπηρεσίας ικανοποιούνται όλα τα στάδια της διαδικασίας για τη θέση του συστήματος σε λειτουργία: ενεργειακή ανάλυση του ακινήτου, σχεδιασμός, μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος των πανέλων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας παγκοσμίως, με συνεχή και έγκαιρη τεχνική υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ