Δυναμική είσοδο στην Κίνα κάνει η ΚΡΙ – ΚΡΙ

Δυναμική είσοδο στην Κίνα κάνει η ΚΡΙ – ΚΡΙ

Την ενίσχυση των εξαγωγών της αλλά και την ενδυνάμωση της παρουσίας των επώνυμων προϊόντων της στην Κίνα κάνει η ΚΡΙ - ΚΡΙ.

Η Κρι Κρι συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Sial China που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από τις 14 έως και τις 16 Μαΐου 2019 και που αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ασιατικής ηπείρου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Κρι Κρι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με στόχο την τοποθέτηση των προϊόντων της στο οργανωμένο λιανεμπόριο. Οι δε επισκέπτες του περιπτέρου (κυρίως αγοραστές S/M) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας.

Η Κρι Κρι έχει καταφέρει και κερδίζει συνεχώς περισσότερους καταναλωτές σε διεθνές επίπεδο, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες. Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 36,3% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση +41,7% για το έτος 2018.

Στόχος της Κρι Κρι πλέον είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της στις ευρωπαϊκές χώρες και η είσοδός της σε νέες, μεγάλες αγορές της Ασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ