Αλλαγές στο Δ.Σ. της Folli Follie και ανακοίνωση για τα Αττικά Πολυκαταστήματα

Αλλαγές στο Δ.Σ. της Folli Follie και ανακοίνωση για τα Αττικά Πολυκαταστήματα

Με δύο ανακοινώσεις η Folli Follie σχολιάζει τον πλειστηριασμό του ποσοστού της στα Attica Stores και ανακοινώνει νέο πρόσωπο στο Δ.Σ. της.

Συγκεκριμένα και αναφορικά με τη συμμετοχή της στα Αττικά Πολυκαταστήματα, η Folli Follie ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε χθες ο αναγκαστικός πλειστηριασμός:

2.682.706 μετοχών, με τιμή πρώτης προσφοράς 29.456.111,88 ευρώ (10,98 ευρώ ανά μετοχή)

1.105.023 μετοχών θυγατρικής της Folli Follie, με τιμή πρώτης προσφοράς 12.133.152,54 ευρώ

Ο εν λόγω πλειστηριασμός, διενεργήθηκε με ηλεκτρονικά μέσα με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, στην οποία έχουν μεταβιβαστεί οι απαιτήσεις των τραπεζών Τράπεζα Eurobank Ergasias AΕ, Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, Άλφα Τράπεζα ΑΕ και Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία κατά της εταιρείας (συνολικού ποσού 43.225.778,73 Ευρώ), επί τη βάσει του ενεχύρου των ανωτέρω τραπεζών επί των εκπλειστηριαζόμενων μετοχών.

Η Folli Follie δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου αναφορικά με το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού και πρόκειται να επανέλθει αμέσως με νεότερη ανακοίνωση μόλις λάβει σχετική γνώση επισήμως.

Περαιτέρω η εταιρεία ανακοίνωσε πως την 10/12/2018 της επιδόθηκε ανακοπή κατά των προγραμμάτων πλειστηριασμού των μετοχών ΑΤΤΙΚΑ, την οποία άσκησαν 93 επενδυτές και της οποίας δικάσιμος ορίσθηκε η 29η Ιανουαρίου 2019.

Νέο πρόσωπο στο Δ.Σ.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε την εκλογή του κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ως μη εκτελεστικoύ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Όπως σημειώνει η Folli Follie, ο κ. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MPhil & MBA στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Περιβάλλον από το Πανεπιστήμιο Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και ΒEng (Hons) σε συστήματα Ελέγχου και Μηχανικής Υπολογιστών απο το πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου. Κατέχει επίσης και τίτλο στον τομέα Παγκόσμιας Ηγεσίας για Ανάπτυξη από το CEDEP του πανεπιστημίου INSEAD στη Γαλλία. Διαθέτει σημαντική εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις στον κλάδο Καλλυντικών και Μόδας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εχει εργαστεί για 11 χρόνια σε διάφορα τμήματα και θέσεις στο γκρουπ L’Oreal, ενώ κατείχε και τη θέση του Αντιπροέδρου στην εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA, αρμόδιος για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θυγατρικών στο εξωτερικό. Επίσης έχει διατελέσει και Εμπορικός Διευθυντής Κλάδου Λιανικής στα ΕΛΤΑ. Κατά τη θητεία του ο οργανισμός παρουσίασε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ βραβεύθηκε για τη συμμετοχή του στην επίτευξη των στόχων. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής σε εταιρεία του κλάδου τροφίμων, εγκαθιδρύοντας κανάλια διανομής στο εξωτερικό μέσω της ενίσχυσης της εικόνας μάρκας αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την παρούσα στιγμή εργάζεται ως επιχειρηματικός σύμβουλος στρατηγικής και κατέχει την θέση του προέδρου στο Δ.Σ του Organic Energy Beverages στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ