Ανοιχτές οι πύλες του πολυτελούς Grace Hotel Mykonos

Ανοιχτές οι πύλες του πολυτελούς Grace Hotel Mykonos

Έως τις 14 Οκτωβρίου θα υποδέχεται και φέτος τους χιλιάδες επισκέπτες του το Grace Hotel Mykonos. Το ξενοδοχείο  βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης, με θέα στη θάλασσα πάνω από την αμμώδη και προστατευμένη παραλία του Αγίου Στεφάνου.

Οι επισκέπτες του Grace Mykonos μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα ιδανικό περιβάλλον, που περιλαμβάνει πολυτελείς εγκαταστάσεις και ζεστή φιλοξενία για μοναδική εμπειρία και χαλαρωτικές διακοπές στη Μυκονο.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για αρκετούς είναι ένα ξενοδοχείο με σπα, και η Grace Mykonos δεν θα απογοητεύσει όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν διαλέγοντας μια από τις προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες spa.

Το Grace Mykonos, ένα ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα, έχει επίσης αναγνωριστεί ως ένα design ξενοδοχείο από την ίδρυσή του το 2007, όταν κέρδισε το περίφημο Ευρωπαϊκό Βραβείο Σχεδιασμού Ξενοδοχείων, ξεπερνώντας πολλά κορυφαία παγκόσμια brands. Ο χώρος υποδοχής, η κομψή περιοχή δίπλα στην πισίνα και δίπλα στο μπαρ και το εστιατόριο Grace, το αναζωογονητικό spa και το γυμναστήριο, καθώς και η κοντινή απόσταση από την παραλία του Αγίου Στεφάνου, συνδυάζονται για να κάνουν το ξενοδοχείο ένα εκ των πιο περιζήτητων στη Μύκονο καθώς και έναν ιδιαίτερο προορισμό για διακοπές ή για έναν ρομαντικό μήνα του μέλιτος.

Το τέλειο boutique ξενοδοχείο στη Μύκονο απαιτεί το τέλειο εστιατόριο στη Μύκονο και το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαμονής σας σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Grace. Τα πιάτα μεσογειακών γεύσεων που δημιουργούνται με τα πιο φρέσκα υλικά της υψηλότερης ποιότητας προσφέρουν μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία και μια ευκαιρία να εκτιμήσετε την τοπική κουζίνα για την οποία η Ελλάδα είναι τόσο περήφανη. Οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν καλό φαγητό σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ