Το Grace Hotel Santorini ιδανικό για διακοπές ή μήνα του μέλιτος

Το Grace Hotel Santorini ιδανικό για διακοπές ή μήνα του μέλιτος

Τα ανακαινισμένα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου Grace Santorini αναδεικνύουν ένα σύγχρονο στυλ διακόσμησης, συνδυάζοντας μοντέρνο, αυθεντικό ντιζάιν με παραδοσιακά χειροποίητα στοιχεία. Στο exclusive boutique hotel στη Σαντορίνη τα πολυτελή μπάνια τους διαθέτουν διπλούς νιπτήρες από μάρμαρο και ευρύχωρους χώρους ντους με ιδιαίτερης τεχνοτροπίας ψηφιδωτά στους τοίχους.

Στο νέο Champagne Lounge, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης συνοδεύοντας τα αποκλειστικά πιάτα του Chef Σπύρου Αγιούς με μια εκλεκτή σαμπάνια ή ένα κοκτέιλ. Το βραβευμένο εστιατόριο Santoro προσφέρει ένα μοναδικό μενού με την υπογραφή και το πάθος του Chef Σπύρου Αγιούς, γεύσεις και πρώτες ύλες από τις Κυκλάδες, επιρροές από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και επιλεγμένα στοιχεία από τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

Όσοι αναζητούν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ευεξίας στις διακοπές τους, θα επωφεληθούν από το στούντιο γιόγκα και πιλάτες με ξεχωριστό χώρο γυμναστικής, όπου καθημερινά πραγματοποιούνται δωρεάν συνεδρίες γιόγκα. Το καμάρι αυτού του ρομαντικού προορισμού είναι Η Βίλα – μια σουίτα δύο υπνοδωματίων με εμβαδόν 400 τ.μ. που προσφέρει την υπέρτατη πολυτέλεια στο νησί της Σαντορίνης με τέλεια θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, σε ένα περιβάλλον απόλυτης ιδιωτικότητας και γαλήνης. Ιδανική για ζευγάρια ή μικρές παρέες, έχει δικό της ιδιωτικό spa και κουζίνα, ιδιωτική πισίνα μεγάλων διαστάσεων και άνετους απομονωμένους χώρους για ηλιοθεραπεία.

Το Grace Santorini είναι η τέλεια έκφραση ενός boutique hotel στη Σαντορίνη, ένα αληθινό κόσμημα των ελληνικών νησιών και ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μεσογείου.

Με εμβληματική πισίνα υπερχείλισης που δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται πάνω από τη θάλασσα, η πολυτελής διαμονή στη Σαντορίνη απέκτησε το δικό της χώρο – το ιδανικό boutique hotel στη Σαντορίνη για διακοπές ή μήνα του μέλιτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ