Επίσημες επισκέψεις στο βιοκλιματικό εργοστάσιο της APIVITA

Επίσημες επισκέψεις στο βιοκλιματικό εργοστάσιο της APIVITA

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι πρέσβεις για την APIVITA και συγκεκριμένα για το διαφορετικό επιχειρείν που υπηρετεί, για τη φιλοσοφία και τις αξίες της

Έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών των ιδρυτών της εταιρείας APIVITA να δημιουργήσουν εδώ και 40 χρόνια μία μοναδική, αειφόρο, πράσινη, καινοτόμο και εξωστρεφή ελληνική επιχείρηση αποτελεί η επίσκεψη 23 πρέσβεων, την Τρίτη στις βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της εταιρείας, Νίκος Κουτσιανάς, «απευθύναμε πρόσκληση στους πρέσβεις να ξεναγηθούν στο βιοκλιματικό εργοστάσιο της APIVITA, καθώς και στα μελίσσια και στον Ιπποκρατικό Κήπο της εταιρείας. Στόχος μας είναι να ενημερωθούν οι πρέσβεις για την APIVITA και συγκεκριμένα για το διαφορετικό επιχειρείν που υπηρετεί, για τη φιλοσοφία και τις αξίες της, στις οποίες εντάσσεται και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καθώς και για τα προϊόντα της, τα οποία προέρχονται από την ελληνική φύση, από τα μελισσοκομικά προϊόντα και φυσικά από την ολιστική φιλοσοφία του Ιπποκράτη».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στηρίζει οτιδήποτε φέρνει μπροστά την ελληνική οικονομία από πλευράς του ιδιωτικού τομέα. Πιστεύουμε στις συνέργειες και θέλουμε να στηρίξουμε την ιδιωτική οικονομία, η οποία αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή μας στο εξωτερικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ