Η Intralot εξαγόρασε το 35% της Bit8

Η Intralot εξαγόρασε το 35% της Bit8
Στην εξαγορά του 35% της εταιρείας Bit8 προχώρησε ο Όμιλος Intralot, μέσω της θυγατρικής Intralot Global Holdings BV.

Όπως επισημαίνεται ησυμφωνία προβλέπει δικαίωμα αγοράς (call option), προκειμένου η Intralot να αυξήσει τη συμμετοχή της στην εταιρεία έως 60% εντός των επομένων δύο ετών εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι οικονομικοί στόχοι.

Παράλληλα, η συμφωνία παρέχει στους παρόντες μετόχους δικαίωμα πώλησης (put option) και του υπολοίπου ποσοστού που κατέχουν στην εταιρεία Bit8 εφόσον επιτευχθούν οικονομικοί στόχοι ή βασικοί δείκτες απόδοσης (KPIs) που έχουν από κοινού συμφωνηθεί.

Από τον Φεβρουάριο του 2015 η Intralot και η Bit8 συνεργάζονται στενά προκειμένου να ενσωματώσουν ομαλά στην πλατφόρμα της Intralot την πλατφόρμα της Bit8, με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες της Intralot υπηρεσίες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και καινοτόμων πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών της Bit8 βασίζεται σε ιδιόκτητη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Η Bit8 προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος και παιχνιδιών καζίνο, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, λειτουργίες όπως διαχείριση λογαριασμού παίκτη, ηλεκτρονικό πορτοφόλι, μηχανή δημιουργίας επιπρόσθετων βραβείων (bonus), διαχείρισης πελατειακών σχέσεων κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ