Πώς να πληρώσεις τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ από το κινητό σου

Πώς να πληρώσεις τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ από το κινητό σου
Nέες πρωτοποριακές υπηρεσίες θέτουν σε εφαρμογή τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η ΕΥΔΑΠ με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Οι νέες υπηρεσίες αφορούν κυρίως χρήστες έξυπνων τηλεφώνων και στοχεύουν στην διευκόλυνση των συναλλαγών των πελατών και στις μικρότερες ουρές.
Ειδικότερα η ΕΥΔΑΠ εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή μέσα από μια εφαρμογή για «ευφυή» κινητά τηλέφωνα και tablets η οποία διατίθεται δωρεάν και αναμένεται να διευκολύνει τις συναλλαγές και τις υποθέσεις των καταναλωτών στις επαφές τους με τη μεγαλύτερη επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης της χώρας. Η νέα κινητή εφαρμογή «ΕydΑpp», η οποία είναι συμβατή για λειτουργικά συστήματα iOS και Android, επιτρέπει στον χρήστη της να εξοφλεί άμεσα και γρήγορα τον λογαριασμό του χωρίς να περιμένει σε ουρές αλλά και να ενημερώνεται αναλυτικά για τις χρεώσεις του.
Ειδικότερα ο καταναλωτής θα μπορεί να βλέπει την ανάλυση του λογαριασμού του, τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής, καθώς και τις προηγούμενες οφειλές. Επίσης θα μπορεί να εξοφλεί τον λογαριασμό του e-banking με κάρτα μέσω easypay.
Παράλληλα η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης για τις προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης αλλά και επικοινωνίας με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 1022 σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την παροχή του πελάτη.
Επίσης ο χρήστης μπορεί να αναφέρει βλάβη βγάζοντας και ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο σχετική με το αίτημά του, στο οποίο θα περιγράφει τον τύπο βλάβης, θα δηλώνει την τοποθεσία όπου βρίσκεται και θα λαμβάνει ειδοποίηση για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.
Τέλος μέσω της κινητής εφαρμογής ο χρήστης του τηλεφώνου μπορεί να βρει τα πλησιέστερα σε αυτόν εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής αλλά και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ μέσα από τον χάρτη πλοήγησης της εφαρμογής.
Από την άλλη πλευρά τα ΕΛΤΑ, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών τους στην αποστολή δεμάτων εσωτερικού χωρίς αντικαταβολή, διαθέτουν στην ιστοσελίδα www.elta.gr τη νέα επιλογή «Θέλω να Εκτυπώσω Συνοδευτικό Δελτίο Δέματος». Ο χρήστης της εφαρμογής, αφού συμπληρώσει τα κατάλληλα πεδία, θα εκτυπώσει σε σελίδα Α4 το Συνοδευτικό Δελτίο Δέματος και θα το καταθέσει μαζί με το δέμα του στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ. Παράλληλα, εφόσον καταχωρήσει και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη, αυτός ειδοποιείται με γραπτό μήνυμα -sms- για την άφιξη και την παραλαβή του δέματος από το κατάστημα ΕΛΤΑ.

Πατήστε για την εφαρμογή ΕΔΩ