Στη GTECH το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα των VLTs του ΟΠΑΠ

Στη GTECH το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα των VLTs του ΟΠΑΠ
Το πληροφοριακό σύστημα IntelliGen της GTECH θα συνδέσει τις παιχνιδομηχανές του ΟΠΑΠ. Όπως ανακοίνωσε η GTECH, η GTECH Canada ULC (GTECH), πλήρως ελεγχόμενη θυγατρικής της, επελέγη ως πάροχος του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος VLT INTELLIGEN για το δίκτυο παιγνιομηχανών VLTs της ΟΠΑΠ.

Η GTECH επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις προμηθευτές μέσα από ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία, ως πάροχος του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος για τις παιγνιομηχανές VLTs της ΟΠΑΠ, προσφέροντας τη δυνατότητα για παρακολούθηση και έλεγχο μέχρι και 35.000 παιγνιομηχανών στο προγραμματισμένο νέο δίκτυο της ΟΠΑΠ.

Η GTECH αναμένεται να συνδέσει το Κεντρικό Πληροφοριακό της Σύστημα (INTELLIGEN) με τα VLTs του ΟΠΑΠ και των παραχωρησιούχων από τα τέλη του 2014, μετά από την πιστοποίηση του συστήματος από την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΟΠΑΠ αποτελεί πολύτιμο πελάτη της GTECH από τον Μάρτιο του 2014, όταν επέλεξε τη GTECH ως στρατηγικό συνεργάτη για τις διαδικτυακές του δραστηριότητες στον αθλητικό στοιχηματισμό (online sports betting). Η λύση για online στοιχηματισμό τέθηκε σε εφαρμογή μέσα σε τρείς μήνες, παρέχοντας στους παίκτες βέλτιστη εμπειρία στοιχηματισμού και επιτρέποντας στην ΟΠΑΠ να επωφεληθεί από την νέα τεχνολογία εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014.

O Walter Bugno, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GTECH International δήλωσε ότι: “Η εκτεταμένη εμπειρία της GTECH στην ανάπτυξη Κεντρικών Συστημάτων VLΤ μεγάλης κλίμακας και ανοικτών προτύπων για πελάτες στο χώρο του World Lottery Association σε όλο τον κόσμο, θα βοηθήσει την ΟΠΑΠ να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του από το νέο πρόγραμμα παιγνιομηχανών (VLT). Η ανοικτών προτύπων αρχιτεκτονική και θεμελιώδη χαρακτηριστικά του συστήματος INTELLIGEN, συμπεριλαμβανομένης και της ολοκληρωμένης λύσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού (Responsible Gaming), θα εξασφαλίσουν την επιτυχία και μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του προγράμματος, το οποίο τελικά θα είναι προς όφελος των Ελλήνων”.
να αποφύγω το πολιτικό κόστος».