Νύχτα τρόμου με δύο νεκρού και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στην Αθήνα (pic)

Νύχτα τρόμου με δύο νεκρού και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στην Αθήνα (pic)

Νύχτα τρόμου το βράδυ του Σαββάτου (2/7/2022) στην Αθήνα, σε αιματηρό περιστατικό που ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια και συνεχίστηκε στους Αγίους Αναργύρους.

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες. εκ των οποίων δύο αστυνομικοί είναι ο απολογισμός του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το βράδυ του Σαββάτου συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό ξεκίνησαν όταν άνδρες πιθανών αλβανικής καταγωγής που επέβαιναν συνεπλάκησαν μεταξύ τους, όταν συγκρούστηκαν τα οχήματα που επέβαιναν.

Ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε μια mercedes, που οδηγούσε μια γυναίκα, άρχισε να διαπληκτίζεται με τρεις Αλβανούς που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Τους ζήτησε να κατέβουν από το όχημα, εκείνοι αντέδρασαν, και τότε έβγαλε όπλο και πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν από αυτούς.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες που συνόδευαν αυτόν που δέχτηκε τους πυροβολισμούς άρχισαν να τρέχουν, ενώ η οδηγός της mercedes, πανικοβλήθηκε από τους πυροβολισμούς και επιχείρησε να διαφύγει παρασύροντας και τραυματίζοντας έναν περαστικό ελαφρά.

Ο δράστης της επίθεσης βγήκε προσπαθώντας να διαφύγει έκλεψε ένα όχημα μάρκας Yaris και κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Φτάνοντας εκεί, κατευθύνθηκε πεζός σε ένα βενζινάδικο και έπεσε πάνω σε αστυνομικούς τους οποίους πυροβόλησε. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά ο άνδρας έπεσε νεκρός.

Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα και μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Τους δύο τραυματίες επισκέφθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος .

«Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά.Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά», σχολίασε σε ανάρτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ