Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Σε αυτό το σπίτι έπεσε νεκρός ο 22χρονος από τα πυρά του συγχωριανού του

Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Σε αυτό το σπίτι έπεσε νεκρός ο 22χρονος από τα πυρά του συγχωριανού του

Παραδόθηκε ο δράστης - Βάπτισαν το παιδί του άτυχου 22χρονου λίγο πριν την κηδεία του.

Τραγωδία σημειώθηκε στον Αργουλιό Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου ένας 22χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του συγχωριανού του, έξω από το σπίτι της αδερφής του και μπροστά στα μάτια της ίδιας και άλλων μελών της οικογένειάς του.

Ο 44χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές και σκότωσε τον 22χρονο, ενώ όπως αναφέρει το Creta24.gr, στο χωριό παραμένουν σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντιποίνων.

Το σπίτι της αδερφής του θύματος

Οι αστυνομικοί κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του χωριού, ενώ περιπολικά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από χθες μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών του δράστη και του θύματος, τα οποία απέχουν μόλις λίγα μέτρα.

Παραδόθηκε ο δράστης

Ο 44χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οδηγώντας ένα κόκκινο αγροτικό όχημα, έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, όπου παραδόθηκε. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται το όπλο.

Η διαδικασία βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το βράδυ ο 44χρονος να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Βάπτιση πριν από την κηδεία

To πρωί της Δευτέρας και σε εξαιρετικά «βαρύ» κλίμα, σύμφωνα με το τοπικό έθιμο κατά το οποίο δεν γίνονται κηδείες αν υπάρχει αβάφτιστο μέλος στην οικογένεια, ο νεογέννητος γιός του 22χρονου βαπτίστηκε.

Πηγή: creta24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ