«Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών» απαντάει ο Stan για το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

«Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών» απαντάει ο Stan για το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Τονίζει ότι αυτό επιβεβαιώνεται και από βίντεο που έχουν οι Αρχές

Φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού διέψευσε πως ο Stan ήταν παρών στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Βούλα, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης (18.01.2022) σε εκπομπή. Σε ανάρτησή του στα social media, ο γνωστός τραγουδιστής τονίζει πως όχι μόνο ήταν στο σημείο αλλά αυτό επιβεβαιώνεται και από βίντεο που έχουν οι Αρχές.

Ο Stan, όπως έραψε στο Twitter, πως συμμερίζεται και κατανοεί απολύτως τους οικείους του Τζώρτζη Μονογυιού, ενώ τους στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια. Τονίζει επίσης ότι όχι μόνο ήταν στο σημείο του τροχαίου, αλλά αυτό έχει επιβεβαιωθεί από βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απολύτως τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Stan.

Και προσθέτει: «Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».- πηγή newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ