Επίθεση στου Ζωγράφου: «Ελάτε έχω μαχαιρώσει κόσμο... θα αυτοκτονήσω» (pic & vid)

Επίθεση στου Ζωγράφου: «Ελάτε έχω μαχαιρώσει κόσμο... θα αυτοκτονήσω» (pic & vid)

Ο ίδιος ο δράστης της επίθεσης που είχε δραπετεύσει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί ειδοποίησε την Αστυνομία -  Ανήλικος ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες.

Ανήλικος είναι ο ένας τραυματίας από την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου, όταν ένα 54χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί τραυμάτισε - σε κατάσταση αμόκ- τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, και οι τέσσερις τραυματίες έχουν ελαφριά τραύματα και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ωστόσο, μετέβησαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τρόμος στου Ζωγράφου: Άνδρας μαχαίρωσε τέσσερις περαστικούς

Από την επίθεση του δράστη τραυματίστηκαν 3 άνδρες και μία γυναίκα ενώ ο ένας από τους άνδρες είναι 17 ετών. Αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε ο 17χρονος μπήκε σε κοντινό κομμωτήριο, όπου για καλή του τύχη δέχτηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από μία νοσηλεύτρια που βρισκόταν μέσα.

Ο δράστης μετά την επίθεση αυτοτραυματίστηκε
Αφού τραυμάτισε τα τέσσερα άτομα, ο 54χρονος δράστης επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη, κλείστηκε μέσα και άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του με μαχαίρι. Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε την Άμεση Δράση και την ειδοποίησε για την επίθεση.

Χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» και η ΕΛ.ΑΣ έσπευσε αμέσως στο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος δράστης της επίθεσης είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν από τις 12-12-2020.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ