Δημήτρης Σούρας για Γλυκά Νερά: Είναι ένας προγραμματισμένος δολοφόνος

Δημήτρης Σούρας για Γλυκά Νερά: Είναι ένας προγραμματισμένος δολοφόνος

Συνεχίζεται η έρευνα για το φρικτό φονικό στα Γλυκά Νερά με τον συζυγοκτόνο να περνάει ήδη τις πρώτες του μέρες στον Κορυδαλλό.

Η σκηνοθεσία της ληστείας, το γεγονός ότι σκότωσε τον σκύλο της οικογενείας αλλά και η στάση του 33χρονου στις 37 μέρες που ακολούθησαν της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά συνηγορούν για την πρόθεση που είχε ο καθ΄ομολογία δράστης να βάλει τέλος στη ζωή της Καρολάιν. Ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να «σπάσει τα ισόβια» και έτσι επιχειρεί να πείσει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής, λόγω διαπληκτισμού που είχε με την Καρολάιν.

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. «Ο πιλότος είναι κακός ηθοποιός, κακός σκηνοθέτης. Έπαιξε με τους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ. Έλεγε ψέματα στην κοινή γνώμη και την αστυνομία. Ήταν ένας παραπλανητικός άνθρωπος, δεν σεβάστηκε ούτε την οικογένεια ούτε το παιδί του» εξήγησε ο ίδιος.

«Είναι ένας αντικοινωνικός δολοφόνος. Δεν είναι ψυχικά ασθενής. Έχει φοβερά ναρκισσιστικά στοιχεία, αλλά δεν σκοτώνεις με αυτά. Ο νάρκισσος δεν σκοτώνει, δημιουργεί προβλήματα. Είναι αντικοινωνικός, αμέτοχος, απαθής, αδιάφορος» τόνισε ο ψυχίατρος.

Από την πλευρά ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος ανέφερε: «Το έργο της αστυνομίας έκλεισε όταν υπέγραψε την ομολογία του».

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων εξήγησε ότι «ασφυκτικός θάνατος έχει συγκεκριμένους χρόνους. Οι ειδικοί γνωρίζουμε ακριβώς τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος να χάσει τη ζωή του από ασφυξία. Κάποιος άλλος το έχει κάπου διαβάσει. Για να πει κάποιος ότι είμαι βέβαιος ότι πέθανε σημαίνει ότι υπολόγιζε ακριβώς το χρόνο. Αν δεν παίρνουμε ζωτικά σημεία και είμαστε βέβαιοι ότι πέθανε το θύμα υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να σιγουρευτούμε. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από την χρονική καταγραφή».

«Ανά πάσα στιγμή όταν ο δράστης αποφασίσει με δεύτερες σκέψεις να σταματήσει το θύμα μπορεί να επανέλθει. Αν αυτό γίνει πολύ έγκαιρα δεν χρειάζεται καν ιατρική βοήθεια» συνέχισε ο ιατροδικαστής

ΠΗΓΗ Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ