Παράσταση πολιτικής αγωγής η μητέρα Καρολάιν:«Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Παράσταση πολιτικής αγωγής η μητέρα Καρολάιν:«Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Για ευνόητους λόγους η μητέρα της Καρολάιν δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι ανέφερε ο Θ. Χαρμάνης

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά η οικογένεια του θύματος διά του δικηγόρου Βόλου Θανάση Χαρμάνη.

«Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» τόνισε το πρωί για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης που ανέλαβε την πολιτική αγωγή. Στον ανακριτή για την απολογία του βρίσκεται αυτή την ώρα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.


«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης.


«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση» διευκρίνισε.

Όπως σημείωσε, η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, και η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά στην ανατολική Μάνη

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, λόγω φωτιάς στην ανατολική Μάνη. Σύμφωνα με ενημέρωση, η πυρκαγιά ξέσπασε…