«Λιποθύμησα, έπαθα κρίση, δεν κατάλαβα ότι τον σκότωσα» λέει ο δάσκαλος που παρέσυρε ποδηλάτη

«Λιποθύμησα, έπαθα κρίση, δεν κατάλαβα ότι τον σκότωσα»  λέει ο δάσκαλος που παρέσυρε ποδηλάτη

Ο 54χρονος δάσκαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της εγκατάλειψης θύματος τροχαίου δυστυχήματος.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 54χρονος δάσκαλος που το πρωί του Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε τον 50χρονο ποδηλάτη και λογιστή του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου Δημήτρη Παπαχρήστο, στον παράδρομο της περιφερειακής οδού. Σύμφωνα με όσα είπε στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος φέρεται να μην είχε επίγνωση της πράξης του, γι’ αυτό και εγκατέλειψε το θύμα του αβοήθητο στην άσφαλτο.

«Έχω προβλήματα υγείας. Δεν κατάλαβα τι έκανα. Έχασα τις αισθήσεις μου, έπαθα κρίση. Μόλις συνήλθα, είδα το λάστιχο του αυτοκινήτου μου σκασμένο και το παρμπρίζ σπασμένο. Έτσι, σταμάτησα για να δω τι είχε συμβεί. Δεν κατάλαβα ότι χτύπησα και σκότωσα άνθρωπο» ισχυρίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου.

Για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Ο 54χρονος δάσκαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της εγκατάλειψης θύματος τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ