Ο Αρτσι ο γιός της Μέγκαν και του Χάρι έγινε 2 χρονών

Ο Αρτσι ο γιός της Μέγκαν και του Χάρι έγινε 2 χρονών

Ευχετήρια μηνύματα για τα δεύτερα γενέθλια του Άρτσι, του γιού της Μέγκαν και του Χάρι, έστειλαν μέλη της βασιλικής οικογένειας

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έστειλαν σήμερα ευχές με μηνύματά τους στον Άρτσι, τον γιό του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν, ο οποίος έκλεισε τα δύο του χρόνια.

Το ζεύγος βρέθηκε ακούσια φέτος στο επίκεντρο μιας από τις μεγαλύτερες κρίσεις εδώ και δεκαετίες στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου τον Μάιο του 2019 και σήμερα ζει με τους γονείς του στο Λος Άντζελες μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την Βρετανία και να αποσυρθούν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο χρόνο.

"Ευχές στον Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ για πολύ χαρούμενα γενέθλια σήμερα", έγραφε το μήνυμα που ανέβασε η βασίλισσα Ελισάβετ στον λογαριασμό της στο Twitter, ενώ παρόμοιες ευχές έστειλε και ο παππούς του μικρού, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, καθώς και ο θείος και η θεία του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ.

Σε συνέντευξή της στην Όπρα Ουίνφρι τον Μάρτιο, η 39χρονη Μέγκαν, η μητέρα της οποίας είναι μαύρη και ο πατέρας λευκός, είπε ότι ένα μη κατονομαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναρωτηθεί πόσο σκούρο τυχόν να είναι το δέρμα του Άρτσι πριν ακόμη γεννηθεί.

Ο ισχυρισμός αυτός ανάγκασε τον Ουίλιαμ να διαψεύσει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ρατσιστές, ενώ η βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε ανησυχητικό να τίθενται φυλετικά ζητήματα, αλλά σημείωνε ότι "ορισμένες αναμνήσεις πιθανόν να διαφέρουν".

Η Μέγκαν, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Άρτσι και ο Χάρι αποτέλεσαν έμπνευση για ένα νέο παιδικό βιβλίο που έγραψε και το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ