Κορωνοϊός-Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενούς: «Ένιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο»

Κορωνοϊός-Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενούς: «Ένιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο»

«Φοβήθηκα πολύ αν θα φτάσω στο νοσοκομείο. Ένιωθα σαν να περνούσε από πάνω μου νταλίκα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, περιγράφοντας την μάχη του με τον Κορωνoϊό μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία,

Συγκλονίζει η μαρτυρία του δικηγόρου Πέτρου Πανάγου για την μάχη του με τον κορωνοϊό μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία που νοσηλεύεται. «Ένιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο » ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.


Περιγράφοντας τις ημέρες της ασθένειας του από τον κορωνοϊό ο κ. Πανάγος σημείωσε πως «Είμαι 40 χρονών, είμαι αθλητής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νόμιζα θα κάνω διακοπές στο σπίτι μου. Το υποτίμησα. Έκανε υποτροπή όταν με χτύπησε στον πνεύμονα».

Σαρηγιάννης: Την επόμενη βδομάδα η κορύφωση κρουσμάτων - Υπάρχει σενάριο και για 4ο κύμα

Υπογράμμισε πως είχα αγευσία για 2 ήμερες και όταν επέστρεψε η όσφρηση τότε τον χτύπησε η πνευμονία. «Ήμουν στο σπίτι και αισθανόμουν ότι πνιγόμουν ότι κάνω ανάδυση από βάθος 20 μέτρων με βαρίδι στα πόδια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Φοβήθηκα πολύ αν θα φτάσω στο νοσοκομείο. Ένιωθα σαν να περνούσε από πάνω μου νταλίκα» πρόσθεσε ο κ. Πανάγος.


Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και αναφερόμενος στην διαχείριση από το προσωπικό του νοσοκομείο επεσήμανε πως: «Με συγκλόνισε που ασθενής δίπλα μου αποκαλούσε τη νοσηλεύτρια μαμά».

Κορωνοϊός - Απαντήσεις σε ερωτήματα για τον εμβολιασμό στο φόρουμ Annals of Internal Medicine

Σημείωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει τρόμος και πανικός στα μάτια όσων νοσηλεύονται.

Ερωτηθείς για το τι θα έλεγε σε αρνητή ανέφερε πως θα του έλεγε να κάνει μια βόλτα από το νοσοκομείο Σωτηρία να ακούσει τους ήχους να των μηχανημάτων και να δει τους ασθενείς που μάχονται για την ζωή τους.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ