Ανατροπή: Αυτή είναι από φέτος η πιο ακριβή ξαπλώστρα στην Ελλάδα

Εδώ το ένα βήμα από το κύμα θα σου στοιχίσει ακόμη και πιο πολύ από το φαγητό που θα απολαύσεις. Το σκεπτικό πίσω από την "απαγορευτική" τιμή

Ανατροπή: Αυτή είναι από φέτος η πιο ακριβή ξαπλώστρα στην Ελλάδα

Ξεχάστε την Μύκονο. Οι πιο ακριβές ξαπλώστρες μετακόμισαν πιο κοντά στην Αθήνα και οι τιμές τους ξεπερνούν ακόμη και αυτές διανυκτέρευσης σε δωμάτιο. Ο λόγος για ξαπλώστρες που απευθύνονται για τους επισκέπτες του Four Seasons Astir Palace, που άνοιξε τις πόρτες του πριν από μερικές εβδομάδες μετά από την ανακαίνιση των μονάδων στην Βουλιαγμένη. 

Και έτσι ενώ στην Ψαρού η ξαπλώστρα τιμολογείται στα επίπεδα των 120 ευρώ το ζευγάρι με ομπρέλα και στην Παράγκα στα 150 ευρω εδώ οι τιμές ξεκινούν από 75 ευρώ για μία ξαπλώστρα μόνο στην περίοδο χαμηλής κίνησης.

Αντίστοιχα στην high season, σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή εκτοξεύεται στα 125 ευρώ η ξαπλώστρα, δηλαδή στα 250 ευρώ για το ζευγάρι. Οι τιμές αφορούν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και όχι όσους διαμένουν σε αυτό. Το σκεπτικό της απόφασης για την "απαγορευτική" τιμή στις ξαπλώστρες είναι ότι αυτές απευθύνονται κυρίως στους ενοίκους των δωματίων οι οποίοι έχουν πληρώσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο τίμημα για την διαμονή τους στον Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ