Πρωινό ξύπνημα

Πρωινό ξύπνημα

Eίναι Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ο ήλιος ανέτειλε στις 7:16 και θα δύσει στις 17:05. Αυτή είναι η 331η ημέρα του χρόνου και απομένουν 28 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

Καιρός

Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες, νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 4-6 και τοπικά τα 7 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τι γράφουν οι εφημερίδες

Η φορολογία, οι προσλήψεις στο Δημόσιο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα σχέδια για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων βρίσκονται στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Τι γίνεται σήμερα

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2019.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.

Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει αναλυτικά τις προτάσεις της για την ηλεκτροκίνηση σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα μιλήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διεθνείς αγορές

Άνοδο 0,90% σημείωνε πριν από λίγο ο δείκτης Nikkei στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και έφτανε τις 21.987 μονάδες, ενώ στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε την πρώτη συνεδρίαση της νέας εβδομάδας με άνοδο 1,46%, φτάνοντα στις 24.640 μονάδες.

Σαν σήμερα

  • 1895: Ο Άλφρεντ Νόμπελ ανακοινώνει τη θεσμοθέτηση των επιστημονικών βραβείων που φέρουν το όνομά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ