Η XENIA ανοίγει και πάλι τις πύλες της

Η XENIA ανοίγει και πάλι τις πύλες της

Σε σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση της «νέας» Xenia ο διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρείας Forum AE. Νίκος Χουδαλάκης χαιρέτισε την επανεκκίνηση της

Σε νέα εποχή εισέρχεται η τουριστική έκθεση Xenia, καθώς μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα εκθεσιακά τουριστικά δρώμενα, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo φιλοδοξώντας να καταστεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για την τουριστική βιομηχανία.
Σε σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση της «νέας» Xenia ο διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρείας Forum AE. Νίκος Χουδαλάκης χαιρέτισε την επανεκκίνηση της τονίζοντας ότι «η Fοrum ΑΕ, με τα 30 χρόνια ιστορίας της, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα, με μερικές από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είναι η Horeca, η Artoza και η Food Expo, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί ότι η Χenia θα γίνει και πάλι η νούμερο ένα στα εκθεσιακά δρώμενα. Μάλιστα εκτίμησε ότι οι επισκέπτες της έκθεσης θα ξεπεράσουν τους 40.000 επαγγελματίες και όχι μόνο.
Οι εταιρείες που εκθέτουν στην Xenia έχουν ήδη ξεπεράσει τις 470 σε συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 45.000 m2 και καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία Ξενοδοχείων, Ξενώνων, Ενοικιαζόμενων δωματίων και Camping. Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι ακόλουθες: Κατασκευή- Διακόσμηση-Ενέργεια-Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κουζίνας κλπ.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν 80 ώρες παράλληλων εκδηλώσεων στις ειδικές θεματικές ενότητες SmartHotel, DigiHotel, BuildHotel και Gastronomy Summit, ενώ τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φιλοξενίας και παράλληλα τις ξενοδοχειακές τάσεις σε διεθνές επίπεδο θα αναδείξει το «1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας» (1st International Hospitality Forum), που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στο Metropolitan Expo, στις 25 Νοεμβρίου 2017. Από το 1969 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Ζάππειο, η έκθεση Xenia συνέβαλε καθοριστικά στην αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υποδομών και των τουριστικών υπηρεσιών της Ελλάδας. Η Xenia έκλεισε τον πρώτο κύκλο ζωής της το 2011. Η Forum AE τον περασμένο Φεβρουάριο εξαγόρασε την Xenia και την επανεκινεί εκ νέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ