Επεισόδια στου Ρέντη: Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Για το αιματηρό συμβάν, έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο άτυχος αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του στις 12:34 στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Υπενθυμίζεται ότι είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Σύμφωνα με παλαιότερα ανακοινωθέν αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους. Υπήρχαν μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, καθώς και κακώσεις.

Ο ασθενής νοσηλευόταν εξ αρχής στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Τελευταία είχε διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα τις επόμενες ημέρες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του αστυνομικού:

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ

Για το αιματηρό συμβάν, έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ