ΕΟΤ: Το Ράλλυ Ακρόπολις πρόβαλε την Ελλάδα σε τουλάχιστον 180 χώρες- 8 με 11/9 φέτος ο αγώνας

ΕΟΤ: Το Ράλλυ Ακρόπολις πρόβαλε την Ελλάδα σε τουλάχιστον 180 χώρες- 8 με 11/9 φέτος ο αγώνας

Το Ράλλυ Ακρόπολις πέρυσι άνοιξε τεράστιο παράθυρο προβολής των περιοχών που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή της επισκεψιμότητας

Στα οφέλη που προκύπτουν για τον ελληνικό τουρισμό από την διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις στάθηκε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, από το βήμα της ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, για την παρουσίαση του αγώνα που προσελκύει εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο. Οπως είπε ο κ.Φραγκάκης, το 2021 η Ελλάδα μέσω του αγώνα προβλήθηκε σε τουλάχιστον 180 χώρες και οι θετικές εντυπώσεις στα κοινωνικά δίκτυα έφτασαν τα 40 εκατομμύρια τις ημέρες που διήρκησε ο αγώνας.

Την ίδια στιγμή υπογράμμισε ο κ. Φραγκάκης, το Ράλλυ Ακρόπολις άνοιξε τεράστιο παράθυρο προβολής των περιοχών που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή της επισκεψιμότητας . Παράλληλα το ράλλυ Ακρόπολις υπήρξε βασικός πυλώνας διατήρησης του brand της χώρας πέρυσι, αφού εν μέσω πανδημίας τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε κάθε περίπτωση και φέτος ο ΕΟΤ θα συνδράμει αποφασιστικά στην ομαλή οργάνωση του αγώνα, ενώ η προβολή του θα περάσει και από τα 17 γραφεία του οργανισμού στο εξωτερικό ανέφερε ο κ. Φραγκάκης. Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 8 με 11 Σεπτεμβρίου, ενώ οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο ΟΑΚΑ μια ειδική διαδρομή, σχεδιασμένη για να προσφέρει θέαμα στο κοινό που θα κατακλύσει το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ