Στο μικροσκόπιο εισαγωγείς ΙΧ για πωλήσεις μεταχειρισμένων ως καινούργια

Στο μικροσκόπιο εισαγωγείς ΙΧ για πωλήσεις μεταχειρισμένων ως καινούργια
Στην Ελλάδα οι Αρχές που ερευνούν παρόμοια υπόθεση με εκείνη της Κύπρου κανείς δεν έχει ανακοινώσει κάτι αξιόλογο πέραν της πεποίθησής τους πως η υπόθεση είναι τεράστια.
Η μόνη Υπηρεσία που κινητοποιήθηκε άμεσα αφορά το ΣΔΟΕ το οποίο έχει ήδη συστήσει τρεις Επιτροπές που ερευνούν όλα τα έγγραφα που έχουν προσκομιστεί.
Ο Εισαγγελέας αλλά και η Ανακρίτρια ζητούν "βοήθεια" λόγω έλλειψης προσωπικού, όπως επίσης και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών του Υπουργείου Μεταφορών.
Να υπενθυμίσουμε πως ενήμερος για όλη την υπόθεση είναι και ο Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς αλλά και η OLAF (Aδιάφθοροι της Ευρωπαϊκής Ενωσης).
Η εισαγωγική εταιρεία που φέρεται ότι έχει εισάγει τα πολυτελή αυτοκίνητα τηρεί σιγήν ιχθύος αλλά επισημαίνουμε πως από την προηγούμενη εβδομάδα το F-Press έχει αποστείλει συγκεκριμένα ερωτήματα προς την εισαγωγική και αναμένουμε τις σαφείς απαντήσεις τους.
Επίσης στην έρευνα συμμετέχουν και ξένα έντυπα που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση πώλησης μεταχειρισμένων πολυτελών αυτοκινήτων για καινούρια όπως επίσης και υψηλόβαθμο στέλεχος από το Γραφείο του Πρωθυπουργού που απαιτεί να ενημερώνεται για την όποια πορεία και τις εξελίξεις των ερευνών χωρίς ωστόσο να το γνωρίζει ο κ. Σαμαράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ