Σαρρηγεωργίου: Έμφαση στην εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου

Σαρρηγεωργίου: Έμφαση στην εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου

Μέσα στο 2021, η Eurolife FFH υλοποίησε δύο νέους εκπαιδευτικούς κύκλους, με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επιλεγμένων στρατηγικών συνεργατών της.

Ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της Eurolife FFH που υλοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Μέσα στο 2021, η Eurolife FFH υλοποίησε δύο νέους εκπαιδευτικούς κύκλους, με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επιλεγμένων στρατηγικών συνεργατών της. Τα προγράμματα αφορούσαν την εκπαίδευση τόσο των διαμεσολαβητών, με τίτλο «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», όσο και στελεχών πωλήσεων εταιριών διαμεσολάβησης, με τίτλο «Training Program for Business Leadership Development».

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2021, καλύπτοντας 10 συνολικά ενότητες, σε 76 ώρες διδασκαλίας, με συνολικά 53 συμμετέχοντες.

Στην τελετή αποφοίτησης σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «για εμάς αξία έχει να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Η συνεχής υποστήριξή τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου ως επένδυση για το μέλλον τους, αποτελεί διαχρονική μας δέσμευση».

Ο Νίκος Δελένδας, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, τόνισε ότι «έμπρακτα στηρίζουμε την ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα μέσω της δια βίου εκπαίδευσης με εξειδικευμένες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, με νέες θεματολογίες που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή εμπειρία των εισηγητών με την πρακτική εφαρμογή της γνώσης, απευθυνόμενοι επικεντρωμένα σε στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ