Ταξίδι ... φιάσκο Αβραμόπουλου στη Νότια Αφρική

Ταξίδι ... φιάσκο Αβραμόπουλου στη Νότια Αφρική
Πληροφορούμαστε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έφυγε χθες με τετραμελή συνοδεία παρακαλώ για πενθήμερο ταξίδι στη Νότια Αφρική με αφορμή την επικήδεια τελετή του πρώην Πρόεδρου της χώρας Nelson Mandela.


Μάλιστα γι αυτό το λόγο ο Υπουργός Άμυνας ακύρωσε την συνάντηση που θα είχε με τον Υπουργό Άμυνας της πΓΔΜ και σύμφωνα με το πρόγραμμα του ταξιδιού εκπροσωπεί την Ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Νοτιοαφρικανού ηγέτη στο Γιοχάνεσμπουγκ, όπου θα παραστούν 59 αρχηγοί κρατών.
Όμως ο κ. Αβραμόπουλος και συνοδεία του δεν πηγαίνουν απευθείας στη Νότιο Αφρική αλλά θα κάνουν μία στάση στο Ντουμπάι έτσι απλά χωρίς ... πρόγραμμα.
Αυτό είναι όμως το λιγότερο καθώς η κηδεία του Νέλσον Μαντέλα γίνεται στις 15 του μήνα και η επιστροφή του Υπουργού Άμυνας έχει οριστεί σύμφωνα με πληροφορίες για την Πέμπτη 12 του μηνός.
Δηλαδή ο κ. Αβραμόπουλος πηγαίνει για την κηδεία αλλά δεν θα παραστεί στην κηδεία όταν την ίδια ώρα ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ακύρωσε το ταξίδι του λόγω κόστους. Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα του μνημονίου λεφτά ...υπάρχουν , όχι βέβαια για τον λαό, αλλά πενθήμερες επισκέψεις με χαρακτήρα εκδρομών κάποιων Υπουργών!

Δείτε τι απάντησε ο Υπουργός Άμυνας πατώντας εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ