Απάντηση Αβραμόπουλου στο δημοσίευμα του Fpress

Απάντηση Αβραμόπουλου στο δημοσίευμα του Fpress
Από το γραφείο τύπου του Υπουργού Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλου λάβαμε την παρακάτω απάντηση στο δημοσίευμα του Fpress (Πατήστε εδώ για λεπτομέρειες) για το ταξίδι στην Νότια Αφρική την οποία ευχαρίστως και δημοσιεύουμε:


«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει στη Ν. Αφρική για να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και την Ελληνική Κυβέρνηση στην επίσημη επιμνημόσυνη τελετή για τον Nelson Mandela, που θα γίνει αύριο στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Στην τελετή αυτή, όπως πολύ σωστά αναφέρετε, θα παραστούν 59 αρχηγοί κρατών. οι οποίοι όπως και o κ. Αβραμόπουλος, δεν πηγαίνουν αυτοβούλως, αλλά προσεκλήθησαν δια της διπλωματικής οδού. Συνεπώς τα περί "φιάσκου" βασίζονται σε ελλειπή πληροφόρησή σας. Παρακαλούμε πολύ για τη δημοσίευση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε, σεβόμενοι τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Πάντα στη διάθεσή σας».
Τα συμπεράσματα στη διάθεση των αναγνωστών του Fpress το οποίο θέτει το ερώτημα αν τελικά διανυκτέρευσε ο Υπουργός στο Ντουμπάι και αν πήγαν όλα τα μέλη της αποστολής (σύμβουλος, υπεύθυνος ασφαλείας και υπασπιστής) μέσω Ντουμπάι ή κάποιοι εξ αυτών απευθείας στη Νότια Αφρική και για ποιο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ