Κικίλιας: Περίπου 170.000 άτομα της ηλικίας 45-49 έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιασθούν 

Κικίλιας: Περίπου 170.000 άτομα της ηλικίας 45-49 έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιασθούν 

Η συνάντηση του κ.Κικίλια και της κ. Μιχαηλίδου με τον πρώτο πολίτη που εμβολιάσθηκε

Περίπου 170.000 συμπολίτες μας που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 45-49 ετών, έκλεισαν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας που άνοιξε το Μεγάλο Σάββατο, όπως αποκάλυψε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο κ.Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, με τον πρώτο εμβολιασθέντα, Μιχάλη Γιοβανίδη, τον οποίο επισκέφθηκαν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια.

Μιχάλης Γιοβανίδης: Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας», ανέφερε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε «η Επιχείρηση ‘’Ελευθερία’’ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ήταν ο πρώτος Έλληνας που εμβολιάστηκε στις 27/12/2020.

Μιχαηλίδου: Παράδειγμα προς μίμηση ο κ. Γιοβανίδης

Από την πλευρά της η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε πως «ο κ. κύριος Γιοβανίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

«Είναι η προσωποποίηση της ‘’Ελευθερίας’’. Από την αρχή μας είχε δηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα κάνει το ταξίδι προς την ‘’Ελευθερία’’ για να φθάσει και πρώτος στο τέλος αυτής της τόσο δύσκολης περιπέτειας. Δυνατός και υγιής, έκανε χιούμορ και έδωσε και σε εμάς ένα μάθημα ζωής. Φροντίσαμε ώστε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας να εμβολιαστούν πρώτοι μέσα στις δομές που ζουν, χωρίς να μετακινηθούν και να ταλαιπωρηθούν, ώστε να τους προστατεύσουμε ως οφείλουμε. Συνεχίζουμε με ταχύτητα τους εμβολιασμούς και σύντομα η χώρα μας θα είναι θωρακισμένη. Ο εμβολιασμός είναι η ‘’Ελευθερία’’μας», ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ