Aνοιξε η έβδομη κλινική του ομίλου CDM Medical Group

Aνοιξε η έβδομη κλινική του ομίλου CDM Medical Group

Ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group συνεχίζει την επέκταση του δικτύου του, με το άνοιγμα της νέας κλινικής στα Νότια προάστια, εμπλουτίζοντας τα σημεία εξυπηρέτησης για τους κατοίκους της Αττικής.

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Νοτίων Προαστίων και της Γλυφάδας, άνοιξε η έβδομη κλινική του ομίλου CDM Medical Group.

Από τα μέσα Νοεμβρίου, η Cosmetic Derma Medicine & η Advanced Hair Clinics, άνοιξαν τις πόρτες της πολυαναμενόμενης κλινικής στη Γλυφάδα. Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, 450 τ.μ., με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που βρίσκεται στην Δημ. Αγγέλου Μεταξά 39, στον 2ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου ?Plaza? (απέναντι από τη στάση τραμ «Εσπερίδων»), οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group συνεχίζει την επέκταση του δικτύου του, με το άνοιγμα της νέας κλινικής στα Νότια προάστια, εμπλουτίζοντας τα σημεία εξυπηρέτησης για τους κατοίκους της Αττικής. Αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως ενέσιμα νήματα και θεραπείες αντιγήρανσης, PRP, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών, αλλά και θεραπείες λιπόλυσης και Laser λιποαναρρόφησης, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό τις οδηγίες της δερματολόγου - αφροδισιολόγου Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα.

Στον ίδιο χώρο, στην Advanced Hair Clinics, μπορεί να απευθυνθεί οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα τριχόπτωσης και να εφαρμόσει από τη συντηρητική φαρμακευτική αγωγή και την πρωτοποριακή θεραπεία PRP, ως τη μεταμόσχευση μαλλιών με την πιο σύγχρονη μέθοδο FUE που εφαρμόζεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τη νέα κλινική στη Γλυφάδα, ο όμιλος CDM Medical Group, αριθμεί πλέον 6 κλινικές σε ολόκληρη την Ελλάδα ( Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδος) ενώ στο δίκτυο ανήκει και η κλινική στη Λεμεσό της Κύπρου.

Info: www.cosmeticdermamedicine.gr / www.advancedhairclinics.gr

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Γλυφάδα: (+30) 210 8980444

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ρόδος: (+30) 22410 32700

Λεμεσός: (+357) 25251040

[email protected] / [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ