Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων
Τα νέα και οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα 2 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εισφορές καταστροφής για ελεύθερους επαγγελματίες

Η εφημερίδα γράφει ότι: «από 117 έως 1.172 ευρώ το μήνα με βάση τα εισοδήματα του 2015 (!!!) για το πρώτο εξάμηνο. Μικρότερη επιβάρυνση για νέους επιστήμονες και πονηρό «δώρο» σε καινούργιες επιχειρήσεις. Βαρύς πέλεκυς και για τους αγρότες! Θα δίνουν το 14% των εσόδων τους».

ΕΘΝΟΣ: Φως από τη ΔΕΗ για δόσεις-εκπτώσεις

Η εφημερίδα σημειώνει: «νέους διακανονισμούς των ληξιπρόθεσμων οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και εκπτώσεις στα τιμολόγια για τους καταναλωτές που προπληρώνουν τον ετήσιο λογαριασμό ρεύματος ετοιμάζει η ΔΕΗ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύνταξη στα 58 με κρυφά μπόνους πλασματικών

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τα παράθυρα που ανοίγει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας. Πως γίνεται και με ποια ποσά η εξαγορά έως και 12 ετών ασφάλισης. Η ελάχιστη καταβολή και οι εκπτώσεις».

ΕΣΤΙΑ: Ήρωας ο ελευθέριος επαγγελματίας

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η οδύσσεια του 2017 για τον ιδιωτικό τομέα. Με το νέο έτος αυξάνονται δραματικά σε πολλές περιπτώσεις, οι ασφαλιστικές εισφορές που καλούνται να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Σε δίνη η Τουρκία του Ερντογάν»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το πρωτοχρονιάτικο μακελειό με τους 39 νεκρούς σε πολυτελές κέντρο στην Κωνσταντινούπολη προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία, αποσταθεροποιώντας ακόμα περισσότερο το καθεστώς Ερντογάν».

ΤΑ ΝΕΑ: Βάζουν πάγο στα σχέδια της κυβέρνησης

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «η κυβέρνηση πέτυχε το ακατόρθωτο: όλοι οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι εναντίον της και εναρμονίζονται με τη γραμμή του ΔΝΤ. Τώρα ζητούν νέα μέτρα ακόμη και για το τρέχον έτος προκειμένου να μπει η χώρα στη λεγόμενη ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ».

KONTRA NEWS: Διαλύουν την Τουρκία οι Τζιχαντιστές

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αποδόμησης του Ερντογάν και διάλυσης της Τουρκίας. Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη που σκόρπισε το θάνατο σε 39 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 65».