Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Όποιος δεν είναι εντάξει φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Όποιος δεν είναι εντάξει φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο
«Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι θα πάρει την άδεια, συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νικος Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα τα οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που εξαπολύουν εμετούς υπερασπιζόμενοι συμφέροντα δικά τους δεν ομολογούν. Τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις ενστάσεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές» ανέφερε ο κ. Παππάς ξεκαθαρίζοντας: «Αν δεν είναι εντάξει κάποιος φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες».

Ερωτηθείς σχετικά με τον κ. Καλογρίτσα σημείωσε ότι «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί», ενώ για όσους αναφέρουν ότι η υπόθεση Καλογρίτσα, είναι το Βατοπέδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε: «τους εύχομαι καλή τύχη».

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «στην Ελλάδα έχει συντελεστεί αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία» καθώς «πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας».

Σε ερώτηση αν ένας υπερθεματιστής και μέτοχος μπορεί να δανειστεί από ναυτιλιακή και να το εμφανίσει στο πόθεν έσχες απάντησε ότι καλείται να αποδείξει αν έχει τα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθεί στο τίμημα. Είπε ωστόσο ότι εγείρονται ερωτηματικά για το εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά όταν έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του.

Αναφερόμενος τέλος στο περιστατικό στη Νέα Υόρκη με τους δύο δημοσιογράφους δήλωσε ότι δεν είναι πολύ σίγουρος αν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή οι ιδιοκτήτες των μέσων. «Υπόθεση εργασίας, η πιο σοβαρή και πιθανολογούμενη είναι ότι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών», είπε.