Έρχεται το Spetses mini Marathon 2016

Έρχεται το Spetses mini Marathon 2016
Το κορυφαίο αθλητικό τριήμερο του Οκτωβρίου, το Spetses mini Marathon, έρχεται για 6η χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, του Ε.Ο.Τ και τη στήριξη της WIND.

Το νησί του αργοσαρωνικού αναμένεται και φέτος να πλημμυρίσει θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα, με συμμετέχοντες όλων των ηλικιών σε δρομικά, κολυμβητικά αγωνίσματα ακόμα και δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητα SUP (Stand Up Paddle).
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, για πρώτη φορά φέτος, οι πρωταθλητές - μέλη της Εθνικής Ομάδας και πρεσβευτές της WIND Running Team, Κώστας Γκελαούζος, Μάρκος Γκούρλιας Αναστασία Μαρινάκου, Μάγδα Γαζέα, και Γιώργος Διαλεκτός θα δώσουν το «παρών» ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον παλμό του τριημέρου.

Οι συμμετέχοντες – φίλοι δρομείς του φετινού Spetses Mini Marathon, θα απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία στους αγώνες των 5χλμ., 10χλμ και 25χλμ καθώς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα-δίπλα με τους πρωταθλητές μας, εξασφαλίζοντας τον χρόνο – στόχο που επιθυμούν να τερματίσουν.

Με την WIND Running Team θα λάβουν μέρος επίσης σε όλα τα αγωνίσματα του 3ημέρου, εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας. Παράλληλα, η WIND προσφέρει στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του πλούσιου προγράμματος αγώνων και εκδηλώσεων.

Η WIND ωστόσο βρίσκεται σταθερά όλο τον χρόνο στο νησί, προσφέροντας στους Σπετσιώτες το δίκτυο οπτικών ινών της αλλά και τις υπηρεσίες της Triple Play, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας των κατοίκων μέσα και έξω από το σπίτι με κινητό, σταθερό και Internet, σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο.