Σημαντική μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου

Σημαντική μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου
Σημαντική μείωση καταγράφει η τιμή του φυσικού αερίου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΠΑ Θεσσαλίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά η τιμή έχει μειωθεί κατά 20,72% τον τρέχοντα μήνα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του περασμένο χρόνου.

Η τιμή του φυσικού αερίου μειώθηκε μάλιστα σχεδόν 2% και σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα του τρέχοντος έτους. Για τις μειώσεις η ΕΠΑ Θεσσαλίας αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση: «Σημαντική είναι η μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου το μήνα Φεβρουάριο, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, και ανέρχεται σε 0,58 €/Nm3 (0,051 €/ kWh) για τη Θεσσαλία συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, μειωμένη κατά 20,72% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ενώ παρουσιάζει μείωση της τάξεως του 1,95% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016 (0,052 €/ kWh).

Παράλληλα προσφέρει 24,32% / Kwh εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Η ΕΠΑ Θεσσαλίας συνεχίζει με υπευθυνότητα να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πολίτες της Θεσσαλίας, σταθερά από το 2000 και για το λόγο αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να απολαύσουν τα οφέλη του μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η εν λόγω δράση αφορά κτίρια που βρίσκονται στο υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν της δράσης, μπορούν να καταθέσουν την σχετική «Αίτηση Ενδιαφέροντος» προκειμένου η Ε.Π.Α. να διενεργήσει δωρεάν αυτοψία στον χώρο τους και να τους επιδώσει την σχετική προσφορά σύνδεσης»