Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα
Συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή 19/2 οι αποκλεισμοί δρόμων σχεδόν σε όλο το εθνικό δίκτυο από τα μπλόκα των αγροτών με πολλούς δρόμους να έχουν τεθεί εκτός «κυκλοφορίας» αφού οι αγρότες έχουν προχωρήσει σε έπ αόριστων αποκλεισμούς.

Τα μπλόκα των αγροτών καλά κρατούν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας:

• Στην Πελοπόννησο οι αγρότες κλείνουν τη γέφυρα Ευρώτα και στην Τρίπολη τα διόδια Νεστάνης.

• Στην Αχαΐα, αγρότες έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και στην Ηλεία, την εθνική οδό Πατρών - Πύργου στον κόμβο του Κουρτεσίου. Οι αγρότες της Αιγιάλειας κλείνουν την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος του Αιγίου.

• Στην Αιτωλοακαρνανία είναι κλειστός επ’ αόριστον ο κόμβος στο Κεφαλόβρυσο ενώ οι αγρότες του Μεσολογγίου κλείνουν τη γέφυρα του ποταμού Ευήνου.

• Στη Βόρεια Ελλάδα είναι κλειστοί οι κόμβοι Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου και Γυψοχωρίου.

Μπλόκα υπάρχουν επίσης στη σερβική γέφυρα στα Γιαννιτσά, στη Φθιώτιδα στον κόμβο του Μπράλου, στη Χαλκηδόνα, στον Νομό Πιερίας (στο Αιγινίο και την Κατερίνη), στον Νομό Δράμας (τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης), στον Νομό Κιλκίς, στα τελωνεία των Ευζώνων και στη Δοϊράνη. Στην Κρήτη παραμένουν τα μπλόκα στο Ηράκλειο και στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά.