Κλειστή η εθνική οδός Λάρισας - Κοζάνης
Σε αποκλεισμούς επαρχιακών οδών του νομού Λάρισας που συνδέονται με εναλλακτικές διαδρομές κίνησης, προχώρησαν και σήμερα το απόγευμα οι αγρότες του νομού, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κυκλοφορία των οχημάτων.
Από τις 5 έως τις 6.15 μμ, αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας απέκλεισαν τον κόμβο Πλατυκάμπου στην παλιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου και για το ίδιο χρονικό διάστημα άλλη ομάδα αγροτών απέκλεισε τη γέφυρα Δαμασίου στην παλιά εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης. Από τις 5 δε, το απόγευμα, παραμένει κλειστή και η εθνική οδός Λάρισας-Κοζάνης στο ύψος τους Αργυροπουλίου.
Οι αγρότες σφίγγουν κάθε μέρα και περισσότερο τον κλοιό, με τα Τέμπη να εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά επ’ αόριστον αναμένοντας ανταπόκριση στα αιτήματα τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10/11/2025 18:20
ΔΝΤ: Eκρηκτική αύξηση του δημόσιου χρέους στην Ευρώπη έως το 2040 εάν δεν ληφθούν μέτρα
10/11/2025 17:29