Η Μαρινόπουλος Α.Ε. δίνει το παρόν στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. δίνει το παρόν στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Η Μαρινόπουλος Α.Ε. έδωσε το παρόν στον 1ο αγώνα δρόμου «Όλοι Mαζί Mπορούμε» του ΣΚΑΪ. Ο αγώνας δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Ιουνίου, στο Μαραθώνα, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία ανθρώπινης αλληλεγγύης, με στόχο την ενίσχυση ευπαθών ομάδων.

Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. έλαβαν μέρος στις διαδρομές των 5 και 9 χλμ. συνδράμοντας στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία, με τον συμβολικό τους αγώνα.

Παράλληλα, υποστηρίζοντας σταθερά, τα τελευταία χρόνια, την ενέργεια «Όλοι Mαζί Mπορούμε», η Μαρινόπουλος ενίσχυσε την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, προσφέροντας βασικά είδη για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η Μαρινόπουλος υποστηρίζει συστηματικά την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συμμετέχοντας ενεργά εδώ και 4 χρόνια στην εκστρατεία συλλογής τροφίμων, μέσα από το δίκτυο 1.026 καταστημάτων της.

Έχοντας ως βασικό πυλώνα της δραστηριοποίησης της την Εταιρική Υπευθυνότητα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να υλοποιεί «συμμαχίες» και συντονισμένες ενέργειες που προσφέρουν αρωγή σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και εμπνέουν την κοινωνική συμμετοχή.

OLOI_MAZI_BOROUME_I