Στις καλύτερες πισίνες στον κόσμο και 2 ελληνικές(ΦΩΤΟ)

Στις καλύτερες πισίνες στον κόσμο και 2 ελληνικές(ΦΩΤΟ)
Ο καιρός ανοίγει και και μία από τις καλοκαιρινές απολαύσεις είναι και οι βουτιές στη πισίνα και στη θάλασσα.

Παράκατω σας παραθέτουμε τις καλύτερες πισίνες στον κόσμο, μέσα στις οποίες δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνονται και ελληνικές.

Απολαύστετις πιοαπίθανες πισίνες τους κόσμου:

Marina Bay Sands Resort, Σιγκαπούρη

humblerooster,com

Το «Marina Bay Sands Resort» έχει τη φήμη του πιο φαντασμαγορικού ξενοδοχείου στην Σιγκαπούρη. Δύσκολο να διαφωνήσει κανείς αφού περιλαμβάνει εμπορικό κέντρο, μουσείο, εξαιρετικά εστιατόρια και φυσικά μια από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες. Τοποθετημένη στο 58ο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, έχει μήκος 150 μ. και η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους πελάτες με key card. Ακατάλληλη για υψοφοβικούς.

Hanging Gardens Ubud Hotel , Μπαλί, Ινδονησία

freshome.com

Θυμίζοντας κάπως ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας, το ξενοδοχείο «Hanging Gardens Ubud Hotel» είναι ο απόλυτος προορισμός για γαμήλιες τελετές και ταξίδια του μέλιτος καθώς προσφέρει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Οι πισίνες του είναι από τις πιο φωτογραφημένες του κόσμου και έχουν κερδίσει μια θέση στο top 10 του Trip Advisor με τις πιο απίστευτες πισίνες. Η πισίνα είναι τοποθετημένη πάνω από τις κορυφές των δέντρων, περιτριγυρισμένη από τη ζούγκλα, ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες spa εκτείνονται στην πισίνα.

Gold Energy Pool, St. Regis, Λάσα, Θιβέτ

voyagevixens.com

Η χρυσή ενεργειακή πισίνα στο St. Regis του Θιβέτ, φαίνεται πως είναι γεμάτη με χρυσό νερό, γεγονός που οφείλεται στα φύλλα χρυσού που βρίσκονται στον πάτο της. Είναι θερμαινόμενη, με θαλασσινό νερό και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μασάζ ποδιών, ποτό και φαγητό στο lounge bar, με θέα τη λίμνη και το παλάτι των Ιμαλαΐων.

Chongwe River House, Ζάμπια, Αφρική

legattolifestyle.com

Το «Chongwe River House» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σπίτι. Διαθέτει τέσσερις σουίτες και βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Chongwe, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί ως βάση για ιδιωτικά σαφάρι. Η πισίνα κοιτάει στη μεριά του ποταμού όπου τα άγρια ζώα πάνε για να πιουν νερό, δημιουργώντας μια θέα ισάξια ενός σαφάρι.

San Alfonso del mar Seawater Pool, Αλγκαρόμπο, Χιλή

shockblast.net

Το «San Alfonso del Mar» είναι ένα ιδιωτικό θέρετρο στη Χιλή που στεγάζει τη μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο. Άνοιξε το 2006, είναι 1.012 μέτρα και καλύπτει 20 στρέμματα. Γεμίζει με 249 εκατ. λίτρα φιλτραρισμένου νερού, τα οποία αντλούνται από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Golden Nugget Pool, Λας Βέγκας, Νεβάδα

Vegastodayandtomorrow.com

Η συγκεκριμένη πισίνα έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο καθώς κολυμπάς σχεδόν μαζί με... καρχαριάκια. Για την ακρίβεια έχει 15 ιδιωτικές καμπάνες και στο κέντρο μια δεξαμενή με καρχαρίες που μπορείς να επισκεφτείς. Επιπλέον, υπάρχει μια απομονωμένη περιοχή με οχτώ καμπάνες, μια infinity πισίνα και πρόσβαση στο μοριακό μπαρ για ποτό.

The Cambrian, Αντελμπόντεν, Ελβετία

thecambrianadelboden.com

Ένα ξενοδοχείο ευεξίας όπως το «The Cambrian» της Ελβετίας, το οποίο ειδικεύεται στην ευεξία του σώματος, δε θα μπορούσε να έχει τίποτα λιγότερο από μια εξωτερική πισίνα με θέα στις Άλπεις που κόβει την ανάσα. Αναλόγως με την εποχή, ο επισκέπτης μπορεί να κάνει πεζοπορία, ποδηλασία στο βουνό, σκι ή κανό, η πισίνα όμως λειτουργεί τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

The Oberoi Udaivilas, Νταϊπούρ, Ινδία

oberoihotels.com

Το «Oberoi Udaivilas» είναι μια ωδή στην ομορφιά και την βασιλική ιστορία της Ινδίας. Όμοιο με πραγματικό παλάτι, διαθέτει μια πισίνα με θέα τη λίμνη η οποία περιτριγυρίζει το κτίσμα. Τα δωμάτια διαθέτουν βεράντες που οδηγούν σε ημι-ιδιωτικές πισίνες.

Ξενοδοχείο Κατοικίες, Σαντορίνη

rojaksite.com

Ολόκληρο το ξενοδοχείο έχει χτιστεί στους βράχους του νησιού. Η πισίνα είναι σπηλιά και κοιτάζει την καλντέρα. Δεν είναι απομονωμένη αλλά προσφέρει μια μοναδική αίσθηση, ενώ αισθητικά δε μοιάζει με καμία άλλη...

The Mardan Palace, Τουρκία

funchkins.travel

Στο κέντρο «Mardan Palace» η πισίνα περιβάλλεται από έναν υδάτινο δρόμο. Υπάρχουν δύο μικρά νησιά μέσα στην πισίνα όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία και να γευματίσουν. Το «τοπίο» συμπληρώνεται από μια εντυπωσιακή γέφυρα που ενώνει τις δύο πλευρές. Είχε σχεδιαστεί από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι το 15ο αιώνα!

Blue Lagoon Geothermal Spa, Γκριντάβικ, Ισλανδία

entrepreneurialdiet.com

Το «Blue Lagoon» βρίσκεται σε ένα πεδίο λάβας στη νοτιοδυτική Ισλανδία. Το νερό της λιμνοθάλασσας περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία που κάνουν καλό στο δέρμα και παρόλο που φαίνεται σχεδόν φυσική, είναι κατασκευασμένη. Κάθε δύο μέρες το νερό αντλείται από ένα κοντινό εργοστάσιο γεωθερμικής ενέργειας και θερμαίνεται περίπου στους 98 με 102 βαθμούς φαρενάιτ.

Banjaran Hot Springs, Ιπόχ, Μαλαισία

tripadvisor.com

Όλη η φιλοσοφία του «Banjaran Hot Springs Retreat», εστιάζεται στην ηρεμία και στην αναζωογόνηση των επισκεπτών του. Στις υδάτινες βίλες, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια ιδιωτική πισίνα και τζακούζι με νερό φυσικών γεωθερμικών πηγών. Η μεγάλη κοινή πισίνα μοιάζει με όαση αφού περιβάλλεται από άγρια βλάστηση.

Boucan Hotel, Σάντα Λουτσία

cntraveller.com

Δεκαπέντε μέτρα πισίνα, τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο ώστε να δίνει μια πανοραμική θέα των βουνών Πιτόν. Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ποτά και φαγητό ενώ χαλαρώνουν σε ανακλινόμενες ξαπλώστρες, οι οποίες είναι βολικά τοποθετημένες στη σκιά.

Jumerla Dhevanafeshi Resort, Μαλδίβες

cntraveller.com

Σε αυτό το θέρετρο νιώθεις πραγματικά να αγγίζεις τον ουρανό με τ' άστρα! Η πισίνα «Starry Night Lit» είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές, αφού τη νύχτα φαίνεται σα να κολυμπάς ανάμεσα στα αστέρια. Και φυσικά, κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ιδιωτική πισίνα.

Γιόλα, Θάσος

qito.com

Κανονικά δεν ανήκει στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς πρόκειται για φυσική και όχι τεχνητή πισίνα. Είναι όμως τόσο εντυπωσιακή που δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί. Το νερό της πισίνας είναι πιο ζεστό από της θάλασσας, η οποία βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Unique Hotel, πισίνα Skye, Σάο Πάολο, Βραζιλία

cnn.com

Αυτή η πισίνα είναι ειδική για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Μέρος του μπαρ και του εστιατορίου, η πισίνα βρίσκεται στην ταράτσα του Unique Hotel. Προσφέρει στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης. Έχει ακόμη και υποβρύχιο σύστημα ήχου.

Purobeach Porto Montenego, Montenego Bay of Kotor

sandpeoplecommunication.wordpress.com

Η 65 μέτρων πισίνα υπερχείλισης είναι μόνο μια από τις πολλές απολαυστικές ανέσεις που προσφέρει το Purobeach Porto Montenego. Το δάπεδό της έχει ένα μωσαϊκό σχεδιασμό που μπορεί να δει κανείς όταν ο ήλιος είναι στο υψηλότερο σημείο του. Το ξενοδοχείο είναι αρκετά καινούργιο, ανοίγοντας τον Ιούλιο του 2011.