Πού θα βρίσκονται φέτος τα Χριστούγεννα οι δισεκατομμυριούχοι;

Πού θα βρίσκονται φέτος τα Χριστούγεννα οι δισεκατομμυριούχοι;
Όλοι έχουν ανάγκη μερικές ημέρες για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, ειδικά όταν πρόκειται για γιορτινές ημέρες. Ωστόσο, οι διακοπές δεν είναι ίδιες για όλους, ειδικά όταν μιλάμε για εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους.

Έτσι λοιπόν, τα υψηλά στελέχη του τεχνολογικού κλάδου, επιλέγουν συνήθως να κάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο ερημικό νησί, ή στις δεύτερες κατοικίες ή ακόμα και στα πολυτελή σκάφη αναψυχής που διαθέτουν.

Το Business Insider αποκαλύπτει που θα περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και γράφει γι΄αυτούς. Ειδικότερα:

Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ αγόρασε πρόσφατα μια μεγάλη έκταση στο νησί Καουάι δίνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά.

Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι θα περάσει τις γιορτινές αυτές ημέρες αγναντεύοντας την θάλασσα.

Πολ Άλεν

Ο δισεκατομμυριούχος της Miscosoft έχει πολλές επιλογές για το που θα περάσει τις ημέρες των διακοπών του. Συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στα σούπερ-γιοτ που διαθέτει, ώστε να πάει στο μικρό νησάκι του στην Ουάσιγκτον ή στην έπαυλή του στη Χαβάη. Επίσης διαθέτει και ένα αρχοντικό στην Côte d'Azur με γείτονες τον Μπόνο και τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ.

Μαρκ Μπένιοφ

Ο CEO της Salesforce έχει δηλώσει πως ο αγαπημένος του προορισμός είναι η Χαβάη. Το 2000 αγόρασε μια τεράστια έκταση στην περιοχή καταβάλλοντας 12,5 εκατομμύρια δολάρια. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, θα επιλέξει τη Χαβάη και φέτος για να ξεκουραστεί.

Ερικ Σμιντ

Για τον πρόεδρο της Google αγαπημένος του προορισμός είναι η Ριβιέρα αλλά και άλλα μέρη στα οποία συνηθίζουν να πηγαίνουν οι πλούσιοι. Ο ίδιος διαθέτει το σούπερ-γιοτ «Oasis» που κοστίζει 72 εκατομμύρια δολάρια και έτσι μπορεί να πηγαίνει ανά πάσα στιγμή όπου επιθυμεί.

Μεγκ Γουίτμαν

Η «αρχηγός» της HP είναι λάτρης του βουνό. Διαθέτει ένα ράντσο στο Κολοράντο, στην κορυφή του βουνού όπου εκεί θα περάσει τις διακοπές της, μαζί με καλούς φίλους και πάρα πολλά ζώα.

Πίτερ Θίελ

Ο συνιδρυτής της PayPal και επενδυτής στo Facebook αγόρασε το 2011 μια τεράστια έκταση στο Μάουι έναντι 27 εκατομμυρίων δολαρίων. Το τελευταίο καιρό συνηθίζει να πηγαίνει εκεί όταν επιθυμεί να χαλαρώσει. Το ίδιο πιθανότατα θα πράξει και τώρα.

Μπιλ Γκέιτς

Πρόσφατα, ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς αγόρασε ένα ράντσο στη Σάντα Φε της Καλιφόρνια, το «Rancho Paseana». Είναι το τελευταίο του απόκτημα, άρα προφανώς θα το τιμήσει για τις ολιγοήμερες διακοπές του.

Κάρολ Μπαρτζ

Η πρώην CEO της Yahoo επέλεξε να περάσει τις γιορτινές αυτές ημέρες στο πολυτελές σπίτι της στην Χαβάη όπου εκεί θα έχει και την ευκαιρία να επιδοθεί στο αγαπημένο της γκολφ, αφού διαθέτει ιδιωτικό χώρο, πάρα πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Μάικλ Ντελ

Ο CΕO και ιδρυτής της Dell έχει μια πανάκριβη έπαυλη στη Χαβάη την οποία και αγόρασε 64 εκατομμύρια δολάρια. Εκεί συνηθίζει να πηγαίνει τα τελευταία χρόνια.

Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο ιδιοκτήτης της Virgin Group είναι ιδιοκτήτης ενός νησιού στην Καραϊβική. Αυτό που κάνει συνήθως μόλις πάει δεν είναι άλλο από... πάρτι μαζί με καλούς του φίλους.

Λάρι Έλισον

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Oracle διαθέτει είναι κι αυτός ιδιοκτήτης ενός νησιού της Χαβάης για το οποίο έδωσε για να το αποκτήσει 500 εκατομμύρια δολάρια το 2012. Αν πάλι βαρεθεί εκεί, μπορεί να πεταχτεί μέχρι το γκολφ κλαμπ που διαθέτει στο Μαλιμπού.