Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του Δεκαπενταύγουστου: Το κόστος διανυκτέρευσης

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του Δεκαπενταύγουστου: Το κόστος διανυκτέρευσης
Ποια νησιά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων παραθεριστών λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού; Ποιοι παραθαλάσσιοι προορισμοί θα γεμίσουν ασφυκτικά κόσμο και θα υποδεχτούν τις τελευταίες ορδές τουριστών;  

Σύμφωνα με την trivago οι δημοφιλέστεροι παραθαλάσσιοι προορισμοί

Προορισμός Τιμή Διανυκτέρευσης

Πάργα 92 ευρώ

Ναύπλιο 85 ευρώ

Σκιάθος, Χώρα 85 ευρώ

Χανιά 79 ευρώ

Αγία Μαρίνα, Αίγινα 51 ευρώ

Μύκονος, Χώρα 252 ευρώ

Λιμένας, Θάσος 83 ευρώ

Πάφος 161 ευρώ

Τολό 62 ευρώ

Νικιάνα 110 ευρώ

Σκόπελος, Χώρα 64 ευρώ

Νέος Μαρμαράς, Χαλκιδική 69 ευρώ

Σπέτσες 121 ευρώ

Καλλιθέα, Χαλκιδική 120 ευρώ

Σύβοτα, Θεσπρωτία 121 ευρώ

Λιμενάρια, Θάσος 97 ευρώ

Λαγανάς, Ζάκυνθος 78 ευρώ

Βασιλική, Λευκάδα 93 ευρώ

Νάουσα, Πάρος 97 ευρώ

Χανιώτη, Χαλκιδική 114 ευρώ

Η μικρή πόλη της Πρέβεζας, η Πάργα, αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων για τοεπερχόμενο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Ιδανικός προορισμός για σύντομες οικογενειακέςεξορμήσεις, κλέβει τα πρωτεία από το μαγευτικό Ναύπλιο που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση της λίστας των δημοφιλών προορισμών βρίσκεται το νησί των Σποράδων που συνδυάζειηρεμία και βραδινή διασκέδαση, η Σκιάθος.

Η λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών τα συνδυάζει όλα

Αμιγώς οικογενειακούς προορισμούς όπως τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής μέχρι προορισμούς γνωστούς για τις ξέφρενες βραδιές όπως η Καλλιθέα Χαλκιδικής και το νησί των Ανέμων. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις μέσες τιμές διανυκτέρευσης των εν λόγω προορισμών για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου με τη ψαλίδα να ανοίγει στα 51 ευρώ και να κλείνει στα 252 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Η λίστα δημοφιλίας προήλθε από τις αναζητήσεις από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2014 για ταξίδια διακοπών που θαπραγματοποιηθούν από τις 14 Αυγούστου μέχρι και τις 18 Αυγούστου.