Το μισό Τιτάνια στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Το μισό Τιτάνια στο "Χαμόγελο του Παιδιού"
Το μισό του ξενοδοχείου Τιτάνια στο "Χαμόγελο του Παιδιού" άφησε ο ιδιοκτήτης του Κωσταντίνος Μάλαμος ο οποίος πέθανε πριν από δύο μήνες.


Η ανέλπιστη όσο και γεναιόδωρη δωρεά έφερε χαμόγελα στο Σύλλογο, αλλά και προβληματισμό, καθώς όπως αναφέρουν στο fpress δεν είναι σίγουρο ότι το "Χαμόγελο του Παιδιού έχει να πληρώσει το φόρο κληρονομιάς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, η πράξη αυτή αποτελεί ένδειξη τιμής για το έργο που επιτελεί ο σύλλογος, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να απαντηθεί αν ο Σύλλογος έχει την οικονομική δυνατότητα απέναντι σε αυτή την κληρονομιά.
Ἡ διαθήκη θα ανοίξει το Σεπτέμβριο, οπότε θα δούμε τι θα γίνει", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ποιό είναι το ξενοδοχείο Τιτάνια

Είναι από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας και φέτος εκτιμάται ότι θα γράψει ιστορία για τα δεδομένα του. Ο περασμένος Ιούνιος αποδείχθηκε ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του ξενοδοχείου «Τιτάνια», καθώς η πληρότητα ξεπέρασε το 95%. Ωστόσο, εξαιρετικός αυτήν τη στιγμή……φαίνεται βάσει κρατήσεων και ο Σεπτέμβριος, αφού ήδη οι κρατήσεις υπερκαλύπτουν τη δυναμικότητα κλινών του και η πληρότητα του μήνα κατά πάσα πιθανότητα θα διαμορφωθεί σε επίπεδα άνω του 98%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν προ ημερτών ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Κομνηνός και ο διευθυντής Πωλήσεων Χρήστος Παναγέας, το 2014, η ετήσια πληρότητα εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα επίπεδα του 83% καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 12% σε σχέση με το 2013, η αύξηση κρατήσεων θα είναι της τάξης του 10%, έναντι του 2013, οι διανυκτερεύσεις θα ξεπεράσουν τις 110.000, ενώ οι τιμές παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 8% σε σχέση με πέρυσι.
Κύριες αγορές για το ξενοδοχείο - οι χώρες απο τις οποίες προέρχονται οι περισσότεροι πελάτες του - είναι η Ελλάδα, η Βραζιλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Ιταλία, οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Μ. Βρετανία, το Ισραήλ, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ιαπωνία, το Ιράν, το Μεξικό, η Αυστραλία, η Ρωσία και η Κίνα.